Ennen käyntiäsi

Haluamme palvella mahdollisimman hyvin

Haluamme valmistautua tuloosi mahdollisimman hyvin, ja siksi pyydämme sinua täyttämään lomakkeen, jolla kerrot meille perustietoja itsestäsi ja terveydentilastasi. Hoitojaksosi lopuksi pyydämme sinua täyttämään samankaltaisen lomakkeen, jotta saamme parhaan mahdollisen kuvan voinnistasi ja voit sopia terapeuttisi kanssa mahdollisesta jatkohoidosta. Voit täyttää lomakkeet juuri silloin kun sinulle sopii. Käytössä on tietoturvallinen, salattu yhteys.

Oikea lomake? Jos olet tulossa tuki- ja liikuntaelimistön hoitoon (esim. niska- tai hartiakipu, selkäkipu, tenniskyynärpää, kipeä polvi), neurologiseen fysioterapiaan (esim. Parkinson, MS, aivohalvaus, lasten terapiat), toimintaterapiaan tai kuntotestiin täytä lomake valitsemalla allaolevista vaihtoehdoista.

Esitietolomakkeet

Täytä tämä lomake, jos olet tulossa meille esimerkiksi selän, niskan, hartioiden, jalkojen, polven ja kyynärpään hoidon vuoksi. Jos olet epävarma minkä lomakkeen täyttäisit, täytä tämä.
Täytä tämä lomake, jos sinä tai läheisesi olet tulossa meille esimerkiksi vammautumisen, synnynnäisen vamman, MS taudin tai aivohalvauksen vuoksi. Sama lomake lapsi- ja aikuisasiakkaille.
Täytä tämä lomake jos sinä tai läheisesi olet tulossa meille toimintaterapiaan. Sama lomake lapsi- ja aikuisasiakkaille
Täytä tämä lomake, jos olet tulossa meille kuntotestiin

Lopputietolomakkeet