Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Volaris Fysioterapia

Ensimmäinen käyntikerta: Fysioterapeutti Ingegerd otti vastaan 41 -vuotiaan myyjän työtä tekevän Volrais vaasaihmiskoeasiakkaamme. Oireina vaihtelevasti migreeniä/ päänsärkyä ja selkäkipua öisin. Asiakas haluaa vähentää / lopettaa särkylääkkeiden syömisen.

Ensimmäinen käynti sisälsi fysioterapeuttisen tutkimuksen ja haastattelun. Todettiin vartalossa puolieroa ja selkärangan jäykkyyttä. Asiakkaalle ohjattu kotiharjoitteet ja ne on lähetetty myös omaolonosturiin.Tulemme kertomaan ihmiskoeasiakkaamme kuntoutumisesta.

Toinen käyntikerta: Asiakas tulee Fysioterapiapalvelu Volarikseen toisen kerran. 13 päivän ajan viimekerran jälkeen asiakas on tehnyt säännöllisesti kotiharjoitteet ohjelman mukaisesti. Harjoitteet on videokuvattu ja lähetetty omaolonosturiin. Selkärangan liikkuvuutta parantavat harjoitteet ovat tuntuneet hyviltä. Selkäkipu on vähentynyt öisin. Niskahartiaseudun liikkuvuutta ja lihasjäykkyyttä helpotettiin manuaalisella terapialla. Asiakkaan kanssa käytiin läpi uudet liikkuvuusharjoitteet. Uutena haasteena on huimauksen helpottaminen.

Kolmas käyntikerta: Asiakas tulee fysioterapia Volarikseen kolmannelle käynnille. Asiakas on tehnyt harjoitteita sovitusti. Yksi päivä jäi väliin, jolloin aamulla alkoi migreeni. Liikkuvuus hartiaseudulla ja rintarangassa on lisääntynyt. Vartalon epäsymmetrisyys on tasaantunut. Niskan hoitona manuaalinen käsittely ja harjoitteiden läpikäyminen. Haaste migreenin helpottamiseksi jatkuu.

Neljäs käyntikerta: Asiakas tulee Volaris fysioterapiaan neljännelle käynnille. Kuntoutuksen aikana on ollut pidempi jakso migreenikohtausten välillä. Asiakas käyttää vähemmän särkylääkkeitä. Kotiharjoitteet ovat toteutuneet säännöllisesti. Motivaatioita riittää harjoitteiden jatkamiseen, mikä toteutuu iCoach palvelumme kautta.

Viides käyntikerta: Asiakas on harjoitellut tunnollisesti kahden kuukauden ajan iCoachin mukaisesti. Keskivartalon hallinta on lisääntynyt ja sitä kautta vartalon symmetrisyys parantunut. Migreenikohtaukset ovat vähentyneet huomattavasti, on kulunut useita viikkoja ilman migreeniä! Päänsärky muistuttaa olemassaolostaan silloin tällöin, mutta on lievempää. Käyttää selkeästi vähemmän särkylääkkeitä! Asiakas on tyytyväinen muutoksiin, jotka ovat tapahtuneet hoitojakson aikana. Pyrkii jatkamaan harjoitteita myös jatkossa!