Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Ihmiskoe: Vireus

Ihmiskoe: Tapion tarinaVireus

Ensimmäinen käyntikerta: Auron fysioterapiaketju antaa 100 suomalaiselle ilmaisen fysioterapian hoitojakson, jonka tavoitteena on kohentaa koehenkilöiden terveyttä. Vireus Mäntsälästä on mukana tässä “ihmiskokeessa”.

Mäntsäläläinen Tapio oli toinen onnekkaista Mäntsälään valituista ja hän aloitti motivoituneena fysioterapeuttimme Nean kanssa yhteisen matkan kohti parempaa terveyttä.

Toinen käyntikerta: Ihmiskokeeseen osallistuva Tapio kävi fysioterapeuttimme Nean kanssa ensimmäistä kertaa salin puolella.

Tapio on entuudestaan salikonkari, mutta jatkuvat kivut ovat olleet esteenä salilla käymiselle. Nyt fysioterapian avulla Tapio on pystynyt palaamaan harrastuksensa pariin. Tsemppiä Tapiolle treeneihin!

Neljäs käyntikerta: Ihmiskokeessa on Tapion osalta saavutettu neljäs käyntikerta. Harjoittelun tueksi on otettu käyttöön Auron iCoach -valmennusohjelma, joka on kehitetty tukemaan omatoimista harjoittelua, edistämään hyvinvointia ja siten auttamaan vaivojen uusiutumisen ennalta ehkäisyssä.

Tapio on pystynyt olemaan ensimmäisen käynnin jälkeen ilman särkylääkkeitä ja treenaaminen on tuntunut hyvältä. Tsemppiä Tapiolle ihmiskokeen viimeiseen vaiheeseen!

Viides käyntikerta: Tapion taival ihmiskokeen osalta on saatu onnelliseen päätökseen. Matkan aikana Tapio on päässyt eroon särkylääkkeistä ja palannut takaisin rakkaan kuntosaliharrastuksen pariin. Tapio on erittäin tyytyväinen koko hoitojaksoon ja jatkaa edelleen ohjeiden mukaisesti harjoittelua salillamme. Hyvä Tapio!

Ihmiskoe: Pia

Ensimmäinen käyntikerta: Pia tuli valituksi toisena mäntsäläläisenä Auronin “ihmiskokeeseen”.Valituksi tuleminen oli Pialle ihana yllätys. Hän odottaa innoissaan tulevaa hoitojaksoa Helin kanssa.

Toinen käyntikerta: Ihmiskokeeseen osallistuva Pia aloittelee harjoittelua aktivoivalla alkulämmittelyllä. Aktivoiva alkulämmittely herättää ja vahvistaa kehoa tulevaan harjoitteluun. Harjoituksissa huomioidaan asiakkaan kehon ongelmat ja rajoitteet ja harjoitteet suunnitellaan tukemaan näitä rajoitteita.

Aktivoivassa alkulämmittelyssä on olennaista, että opetetaan keho toimimaan optimaalisesti. Nivelet ja nikamat ovat keskiasennossa sekä lihakset aktivoidaan oikeassa järjestyksessä oikea-aikaisesti. Aktivoivan lämmittelyn jälkeen alkaa varsinainen kuntosaliharjoittelu.

Pia on jo huomannut muutaman spesifin harjoitteen jälkeen, kuinka positiivisesti ne ovat vaikuttaneet terveyteen. Olethan myös sinä muistanut aktivoivan harjoittelun omassa treenissäsi?