Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Mitä osteopatia on?

Varaa aika

Osteopaatin työ on kehon nivelten ja pehmytkudosten toiminnallisten häiriö- ja kiputilojen tutkimista ja hoitoa. Osteopaatti on erikoistunut käyttämään nivelten manipulaatiota ja pehmytkudoskäsittelyä hoitomenetelminään.

Osteopaatin koulutus

Osteopatiaan koulutetaan Suomessa kolmessa eri koulussa: Metropolian ammattikorkeakoulussa, Osteopatiakoulu Atlaksessa ja Ortopedisen Osteopatian koulutuskeskuksessa. Kaikista kouluista valmistuneet hakevat Valviralta virallisen osteopaatti-nimikkeen. Englannissa ja Yhdysvalloissa koulutus on yliopistotasoinen.

Osteopatia Auronissa

Auron OMT Keskuksen Itäkeskuksen toimipisteestä voit varata ajan Selma Piha-Heinämäelle, joka on koulutukseltaan sekä fysioterapeutti (AMK) että osteopaatti (AMK).

Toimipisteet-sivulta löydät lähimmän Auron toimipisteen yhteystiedot ja hinnastot. Valtakunnallisen partneriverkoston yksilölliset hinnastot löytyvät kunkin Auron partnerin omilta kotisivuilta, joihin löytyy linkki toimipistesivuilta.

Etsi lähin Auronin toimipiste ja varaa aika.

Saitko tarvitsemaasi tietoa?

Anna meille palautetta tai esitä toiveita. Arvostamme sekä plussia että miinuksia.

    Kysy meiltä

    Suomen johtavana fysioterapian, kuntoutuksen ja hyvinvoinnin asiantuntijana Auron haluaa auttaa sinua voimaan paremmin. Olipa vaivasi pieni tai suuri, kysy meiltä. Vastaamme mielellämme.