Toimintamme jatkuu mahdollisimman normaalina koronavirustilanne huomioon ottaen. Palvelumme ovat käytössä myös videovastaanoton ja kotikäyntien muodossa.

Mitä osteopatia on?

Varaa aika

Osteopaatin työ on kehon nivelten ja pehmytkudosten toiminnallisten häiriö- ja kiputilojen tutkimista ja hoitoa. Osteopaatti on erikoistunut käyttämään nivelten manipulaatiota ja pehmytkudoskäsittelyä hoitomenetelminään.

Osteopaatin koulutus

Osteopatiaan koulutetaan Suomessa kolmessa eri koulussa: Metropolian ammattikorkeakoulussa, Osteopatiakoulu Atlaksessa ja Ortopedisen Osteopatian koulutuskeskuksessa. Kaikista kouluista valmistuneet hakevat Valviralta virallisen osteopaatti-nimikkeen. Englannissa ja Yhdysvalloissa koulutus on yliopistotasoinen.

Osteopatia Auronissa

Auron OMT Keskuksen Itäkeskuksen toimipisteestä voit varata ajan Selma Piha-Heinämäelle, joka on koulutukseltaan sekä fysioterapeutti (AMK) että osteopaatti (AMK).

Toimipisteet-sivulta löydät lähimmän Auron toimipisteen yhteystiedot ja hinnastot. Valtakunnallisen partneriverkoston yksilölliset hinnastot löytyvät kunkin Auron partnerin omilta kotisivuilta, joihin löytyy linkki toimipistesivuilta.

Etsi lähin Auronin toimipiste ja varaa aika.

Saitko tarvitsemaasi tietoa?

Anna meille palautetta tai esitä toiveita. Arvostamme sekä plussia että miinuksia.

Kysy meiltä

Suomen johtavana fysioterapian, kuntoutuksen ja hyvinvoinnin asiantuntijana Auron haluaa auttaa sinua voimaan paremmin. Olipa vaivasi pieni tai suuri, kysy meiltä. Vastaamme mielellämme.