Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Mitä OMT fysioterapia on?

Varaa aika

Ortopedinen manuaalinen terapia eli OMT on fysioterapeuttien antamaa manipulaatiohoitoa, jolla hoidetaan tuki- ja liikuntaelinten sairauksia. OMT-fysioterapeutit käyvät läpi monivuotisen fysioterapeutin jatkokoulutuksen.

OMT-terapian hoitomenetelminä käytetään manuaalisia käsittelyjä sekä aktiivisia harjoitteita. Manuaalinen käsittely sisältää sekä liike- eli mobilisaatiohoitoa että nivelten liikerajoituksia korjaavaa manipulaatiohoitoa. Manuaalisen terapian menetelmiä arvioidaan ja kehitetään jatkuvasti käyttäen hyödyksi uusinta tieteellistä tietoa ja kliinistä näyttöä.

OMT on maailman fysioterapiajärjestön (WCPT) suurin erikoisalayhdistys. Se kuuluu Suomessa virallisen terveydenhoidon piiriin, joten esimerkiksi lääkärin määräämän OMT-hoidon kustannuksia korvataan sairausvakuutuksesta, kun hoidon on antanut koulutettu fysioterapeutti.

Auron on Suomen suurin ja perinteikkäin OMT terapeuttien kouluttaja ja osaaja. Auron OMT Keskuksella Helsingissä on lähes 25 vuoden kokemus monipuolisesta OMT terapiasta.

Toimipistesivulta löydät lähimmän Auron toimipisteen yhteystiedot ja hinnat. Valtakunnallisen partneriverkoston yksilölliset hinnastot löytyvät kunkin Auron partnerin omilta kotisivuilta, joihin löytyy linkki toimipistesivuilta.

Saitko tarvitsemaasi tietoa?

Anna meille palautetta tai esitä toiveita. Arvostamme sekä plussia että miinuksia.

 

    Kysy meiltä

    Suomen johtavana fysioterapian, kuntoutuksen ja hyvinvoinnin asiantuntijana Auron haluaa auttaa sinua voimaan paremmin. Olipa vaivasi pieni tai suuri, kysy meiltä. Vastaamme mielellämme.