Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Mitä fysioterapia on?

Varaa aika

Fysioterapeuttinen hoito

Fysioterapia on kivun poistamista sekä ihmisten työkyvyn, toimintakyvyn ja liikkumisen edistämistä. Se on näiden häiriöiden korjaamista ja niiden vaikutuksien tasaamista, myös ennaltaehkäisevästi. Edistämiseen käytetään fysioterapeuttista ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua sekä manuaalista terapiaa.

Fysioterapia alkaa kuntoutujan terveyden, liikkumisen ja toimintarajoitteiden arvioimisella. Näiden tietojen perusteella laaditaan fysioterapiasuunnitelma. Fysioterapeutti arvioi myös tarvetta apuvälineiden käyttöön sekä ohjaa niiden käytössä.

Kuntoutujan omalla aktiivisuudella on tärkeä rooli fysioterapiassa. Ihmistä ohjataan ottamaan itse vastuuta omasta terveydestään, toimintakyvystään ja niiden edistämiseen liittyvistä valinnoista yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Oheinen video antaa hyvän kuvan fysioterapian hoitokirjosta.

Fysioterapeutit

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut 3,5 vuotta kestävän fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinnon. Fysioterapian vanhoja ammattinimikkeitä ovat lääkintävoimistelija ja erikoislääkintävoimistelija.

Auronissa työskentelee monipuolisesti koulutettuja, kokeneita fysioterapian ammattilaisia. Auronin fysioterapeutit ylläpitävät säännöllisesti osaamistaan, ja hoidon laatua seurataan järjestelmällisesti.

Auron toimii maanlaajuisesti. Sinua lähimmän Auronin toimipisteen yhteystiedot ja hinnat löytyvät toimipistesivulta. Valtakunnallisen partneriverkoston yksilölliset hinnastot löytyvät kunkin Auron partnerin omilta kotisivuilta, joihin on linkki toimipistesivulta.Etsi sinua lähin toimipiste ja varaa aika.

Saitko tarvitsemaasi tietoa?

Anna meille palautetta tai esitä toiveita. Arvostamme sekä plussia että miinuksia.

Onko fysioterapiasta hyötyä? Kyllä on. Lue KELAn tutkimusraportti vaikuttavuudesta vuodelta 2014.

    Kysy meiltä

    Suomen johtavana fysioterapian, kuntoutuksen ja hyvinvoinnin asiantuntijana Auron haluaa auttaa sinua voimaan paremmin. Olipa vaivasi pieni tai suuri, kysy meiltä. Vastaamme mielellämme.