Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Mikä Personal Trainer on?

Varaa aika

Personal Trainer

Personal trainer tarkoittaa henkilökohtaista kuntovalmentajaa. Hänen työnkuvansa vaihtelee asiakkaan tavoitteiden mukaan, mutta pääsääntöisesti henkilökohtainen valmentaja auttaa asiakastaan kohentamaan kuntoa, muuttamaan elintapojaan, pudottamaan painoa tai kasvattamaan lihasmassaa.

Jotkut kuntosalit tarjoavat henkilökohtaista ohjauspalvelua, jossa asiakkaalle nimitetään oma kuntosaliohjaaja. Järjestelmä eroaa Personal Trainer -palvelusta siten, että ohjaaja toimii vain tietyllä klubilla, kun taas Personal Trainer voi harrastaa asiakkaan kanssa liikuntaa myös muissa kuntoilupaikoissa, tai vaikka juoksulenkillä.

Personal trainer ei ole suojattu ammattinimike, vaan periaatteessa kuka tahansa voi käyttää itsestään sitä nimikettä. Usein Personal Trainerilla on liikunnanohjaajan tai fysioterapeutin koulutus.

Kuntosaliohjaaja

Kuntosaliohjaaja on kuntoklubilla sen jäseniä ohjaava työntekijä. Ohjaajat ovat yleensä fysioterapeutteja tai muita liikunta-alan koulutuksen saaneita henkilöitä. Yleisen saliohjauksen ohella kuntosaliohjaaja voi toimia myös asiakkaalle erikseen nimettynä henkilökohtaisena ohjaajana.

Omavalmentaja, omaohjaaja, yksilöohjaaja

Henkilökohtaisen palvelun markkinointi- ja tehtävänimikkeet vaihtelevat. Henkilökohtaista kuntosaliohjaajaa voidaan nimittää omaohjaajaksi,  omavalmentajaksi tai yksilöohjaajaksi.Kuntosalitoiminnassa tunnetaan erikseen myös käsite ryhmäliikuntaohjaaja. Monet tahot käyttävät Personal Trainerista lyhennettä PT.

Joillakin kuntosaleilla henkilökohtaisilla ohjaajilla on erityiset päivystysajat asiakkaidensa neuvontaa varten.

Auronin Personal Trainerit

Jokainen Auronin urheilufysioterapetti on halutessasi oma henkilökohtainen valmentajasi – ympäristössä, joka sopii sinulle ilman paineita. Useissa Auron-ketjun toimipisteissä on kuntosali. Auronin fysioterapeutti auttaa sinut saliharjoittelun alkuun.

Toimipisteet-sivulta löydät lähimmän Auron toimipisteen yhteystiedot ja hinnastot. Valtakunnallisen partneriverkoston yksilölliset hinnastot löytyvät kunkin Auronin partnerin omilta kotisivuilta, joihin löytyy linkki toimipistesivuilta.

Etsi lähin Auronin toimipiste ja varaa aika.

Saitko tarvitsemaasi tietoa?

Anna meille palautetta tai esitä toiveita. Arvostamme sekä plussia että miinuksia.

Chatttaa fysioterapeutin kanssa

Uutena palveluna voit myös kysyä chat – viestillä tai videopuhelulla fysioterapeutilta neuvoja. Chat – viesti on ilmainen, videopuhelu maksaa € 19. Lisätietoja alla olevan kuvan kautta.

Klikkaamalla kuvaa voit kysyä fysioterapeutilta lisää NNN:stä ja sen hoidosta.

Klikkaamalla kuvaa voit kysyä fysioterapeutilta lisää miten fysioterapeutti ja PT voisivat tehdä yhteistyötä..

Lue lisää:

Fysioterapeutti ja personal trainer loivat toisiaan täydentävät ohjelmat

Kuntosaliharjoittelu osaksi elämää

Miten ylläpidät kuntoa matkoillasi

    Kysy meiltä

    Suomen johtavana fysioterapian, kuntoutuksen ja hyvinvoinnin asiantuntijana Auron haluaa auttaa sinua voimaan paremmin. Olipa vaivasi pieni tai suuri, kysy meiltä. Vastaamme mielellämme.