Toimintamme jatkuu mahdollisimman normaalina koronavirustilanne huomioon ottaen. Palvelumme ovat käytössä myös videovastaanoton ja kotikäyntien muodossa.

Mikä on fysioterapian ja hieronnan ero?

Varaa aika

Fysioterapian ja hieronnan eron voi yksinkertaisimmillaan selittää siten, että fysioterapialla pyritään lähes aina parantamaan tai ennaltaehkäisemään jokin tietty vamma – esimerkiksi kipeä polvi – kun taas hieronnalla ei välttämättä paranneta jotain erityistä vammaa.

Fysioterapia

Fysioterapia keskittyy esimerkiksi alentuneen suorituskyvyn parantamiseen, kivun vähentämiseen tai liikkumiskyvyn edistämiseen. Hoidon tavoitteena on asiakkaan elämänlaadun parantaminen. Varsinaista terapiaa edeltää asiakkaan historian kartoittaminen yhdistettynä laaja-alaiseen nykytilanteen tutkimiseen ja ymmärtämiseen. Tietojen ja testien perusteella suoritetaan diagnoosi, jonka pohjalta luodaan asiakkaan hoito-ohjelma. Ennaltaehkäisevän fysioterapian tavoitteena on vammojen välttäminen ja uusiutumisten estäminen.

Useimmilla fysioterapia-asiakkailla on jokin fyysinen vamma esimerkiksi välilevyn pullistuma, nivelrikko tai tenniskyynärpää.

Varaa aika fysioterapiaan Auronille

Hieronta

Laajasti tulkittuna hieronta on käsillä tehtävää lihashuoltoa. Hieronnalla pyritään parantamaan pehmytkudosvaurioita sekä vähentämään lihaskipuja ja -kireyttä. Hieronnan avulla pyritään myös nopeuttamaan palautumista sekä parantamaan urheilusuorituksia. Hieronta rentouttaa ja tuo hyvänolontunnetta. Hierontaan yhdistetään toisinaan kylmä- ja lämpöhoitoja.

Useimmilla hieronta-asiakkailla ei ole erityistä fyysistä vammaa.

Varaa aika HIERONTA -50% ENSIKÄYNTI. Tarjous voimassa toistaiseksi. Katso kampanjassa mukana olevat toimipisteet.

Saitko tarvitsemaasi tietoa?

Anna meille palautetta tai esitä toiveita. Arvostamme sekä plussia että miinuksia.

 

 

Kysy meiltä

Suomen johtavana fysioterapian, kuntoutuksen ja hyvinvoinnin asiantuntijana Auron haluaa auttaa sinua voimaan paremmin. Olipa vaivasi pieni tai suuri, kysy meiltä. Vastaamme mielellämme.