Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Tuiran Fysio

Ensimmäinen käyntikerta: Fysioterapiaketju Auron tarjoaa kuluvana vuonna sadalle vapaaehtoiselle ympäri SuomenTuiran fysiokulma ilmaisen fysioterapiajakson. Tämän tavoitteena on osoittaa, että fysioterapian keinoin asiakkaat voivat päästä kokonaan tai ainakin osittain eroon särkylääkkeistä ja elää terveempää elämää. Fysioterapiajakso kestää kokonaisuudessaan noin kolme kuukautta sisältäen viisi fysioterapiakäyntiä sekä omatoimisen harjoittelujakson Auronin Oma Olonosturin ja iCoach-verkkovalmennuksen avulla.

Fysioterapeuttimme Mikko otti vastaan Tuiran Fysion koeasiakkaan, joka on nuori parturi-kampaajaksi opiskeleva nainen. Hän on kärsinyt usean kuukauden ajan ajoittain kovistakin niska-hartiaseudun ja selän kivuista sekä päänsärystä. Fysioterapiajakso on nyt alkanut, alkututkimukset ja ensimmäiset hoidot on tehty. Asiakkaalle ohjatut harjoitteet on siirretty Oma Olonosturiin, jonka kautta asiakas pystyy katsomaan harjoitteet ja pitämään yhteyttä fysioterapeuttiin. Päivitämme kuulumisia jakson edetessä.

Toinen, kolmas ja neljäs käyntikerta: Koeasiakkaamme on nyt käynyt fysioterapiassa neljä kertaa. Tilanne on mennyt huomattavasti parempaan suuntaan verrattuna alkutilanteeseen. Ennen fysioterapiajaksoa kovasti vaivanneet päänsäryt ovat olleet lähes kokonaan poissa. Ennen jaksoa asiakas joutui pahimmillaan syömään särkylääkkeitä päivittäin, nyt viimeisen kolmen viikon aikana asiakas on joutunut ottamaan vain kerran särkylääkettä päänsäryn vuoksi. Myös niska-hartiaseudun ja rintarangan kivut ja kireyden tunteet ovat huomattavasti vähentyneet.

Asiakas jatkaa nyt harjoittelua omatoimisesti noin kahden kuukauden ajan. Asiakkaalle on laadittu harjoitteet Auronin iCoach -verkkopalveluun, jonka kautta asiakkaan harjoittelua voidaan seurata ja pitää yhteyttä asiakkaan kanssa.