Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Auron

Fysios Äänekoski

Kauppakatu 11 (Ole.fit)
44100 Äänekoski
Puhelin: 010 237 700

Auron Äänekoski on nyt Fysios Äänekoski!

Nimi ja ilmeemme muuttuvat Auronista Fysiokseksi, mutta samat tutut ammattilaiset palvelevat sinua jatkossakin – entistä laajemmin.

Fysioksen ja Auronin 850 asiantuntijan voimin voimme palvella Sinua entistäkin paremmin. Lisäksi toimintaa yhtenäistetään mm. palvelukonseptin, tietojärjestelmien, henkilöstöasioiden sekä markkinoinnin ja myynnin osalta. Asiakkuutesi siirtyy automaattisesti Fysiokseen. Siirrymme Fysioksen ajanvarausjärjestelmään 4.12.2020 alkaen.

HUOM! Aukioloajoissamme saattaa esiintyä muutoksia, varmistat parhaiten saatavuuden varaamalla aikasi netistä.

Maksuvaihtoehtoina meillä toimii pankkikortit tai sähköpostilasku sekä  erilaiset liikunta- ja kultuuri sekä hyvinvointipassit/-setelit /-mobiilimaksut/-kortit palvelusta riippuen.

Miten meille löytää?

Fysios Äänekoski toimipiste sijaitsee Äänekosken keskustassa Koskikeskuksen alakerrassa Ole.fit kuntokeskuksen tiloissa. Jyväskylän suunnasta pääset busseilla Tampere-Jyväskylä-Oulu sekä Jyväskylä-Oulu lähelle Äänekosken koskikeskusta. Pysäköinti on mahdollista kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä, joten myös autolla on helppo meille tulla.

Klo 8-17 välisenä aikana tule Koskikeskuksen alakertaan sisäovelle (Ole.fit). Mikäli sinulla ei ole kulkukorttia, jää odottamaan ja sinut noudetaan ovelta. Klo 17 jälkeen käytä lastauslaituri D ovea.

Tarvittaessa voit soittaa numeroon 0505742476. Asiakastyön aikana puhelimeen ei vastata, mutta asiaan palataan mahdollisimman pian

Meistä lyhyesti

Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen. Käytössämme on ainutlaatuinen mittausjärjestelmä, jonka pohjalta kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Tärkein laatumittarimme on asiakkaittemme suosittelu* palveluistamme.

Fysios Äänekoskelta löydät laajan valikoiman fysioterapia, hieronta- ja personal training- palveluita. Ole.fit Äänekoski tarjoaa loistavat puitteet aktiiviharjoitteluun. Tarjoamme myös monipuolisia hyvinvointia tukevia palveluja yritysten erilaisiin tarpeisiin.

Toimipisteen palvelut

  • Fysioterapia
  • Fysioterapia ennen ja jälkeen leikkauksen
  • Hieronta
  • Kinesioteippaus