Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Auron

Auron Pori – 100Syke

Isolinnankatu 22
28100 Pori
Puhelin: 044 976 5968

Miten meille löytää?

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja elinvoiman olohuone Isolinnankadulla, Porin keskustassa aivan Isokarhua vastapäätä. Tilamme sijaitsevat katutasossa. Fysioterapiavastaanoton sekä asiakaspalvelun sisäänkäynti on Isolinnankadun puolella. Kuntosaliasiakkaat, joilla on
jo voimassa oleva kulkukortti, kulkevat Juhana Herttuankadun puolelta.

Meistä lyhyesti

100syke on laatusertifioitu Auron ketjun jäsen. Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen. Käytössämme on ainutlaatuinen mittausjärjestelmä, jonka pohjalta kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Tärkein laatumittarimme on asiakkaittemme suosittelu* palveluistamme.

Tarjoamme jokaiselle erilaiselle ihmiselle sopivia monipuolisia palveluita hyvinvoinnin tueksi ja elinvoiman ylläpitämiseksi. Elinvoima tarkoittaa meille kykyä suoriutua arjesta hyvällä suorituskyvyllä fyysisesti ja henkisesti. Kun sekä keho että mieli voi hyvin, on arkikin kevyempää ja elämästä nauttiminen helpompaa.

Arvojamme ovat mm. ihmisläheisyys, asiakaslähtöisyys, innostavuus, yksilöllisyys & yhteisöllisyys sekä kohtaaminen & kuuntelu. Nämä arvot toimintamme suuntaviivoina haluamme auttaa yksilönä juuri Sinua saavuttamaan paremman kehon ja mielen tasapainon. Keskuksestamme löydät fysioterapiaa, urheilufysioterapiaa ja fysiikkavalmennusta, fasciamanipulaatiota, psykofyysistä fysioterapiaa, PhysioTrainer -palvelua ja jalkahoitoa. Meillä on myös moderni matalan kynnyksen kuntosali sekä ainutlaatuinen ja värikäs temppusali perheen pienimmille. Järjestämme yrityksille myös liikunnallisia tyhy -päiviä.
Me olemme Sinua varten: Juuri Sinun näköiseksi rakennettu, elinvoimasi olohuone.

Voit antaa meille palautetta.

Me olemme olemassa, jotta sinä voisit paremmin.
Tervetuloa!
Auron fysioterapeutti Erika Lindroos

Lisätietoja: satasyke.fi

* Suosittelun mittari on ns. Net Promoter Score (NPS).

Asiantuntijamme

SataSyke henkilöstö

Toimipisteen palvelut

  • Fysioterapia
  • Fysioterapia ennen ja jälkeen leikkauksen
  • Urheilufysioterapia
  • Psykofyysinen fysioterapia
  • Kuntosali
  • Hieronta
  • Kinesioteippaus
  • Liikuntaryhmät
  • Työfysioterapia
  • TYKY-palvelut