Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

FysioTraining

Ensimmäinen käyntikerta: Ihmiskoe turhia särkylääkkeitä vastaan on alkanut!

FysioTrainingAnu Taavila on kärsinyt alaselän kivuista jo vuosia, joita on hoidettu särkylääkkeillä. 3kk sitten ostoskorin laskeminen maahan aiheutti lopullisen alaselän ärtymisen, joka ei mennyt ohi edes särkylääkkeillä. Lisäksi Anulla on ollut niskahartiaseudun kireyttä, aiheuttaen päänsärkyä ja huimausta.

Fysioterapeutti Monica Halmeen kanssa tehdyn alkukartoituksen jälkeen projekti laukaistiin käyntiin rankaa tukevien syvien lihasten harjoitteilla, kireiden lihasten venytyksillä, rangan mobilisoinnilla ja ohjatuilla omatoimisilla harjoitteilla. Anun tavoite on päästä pysyvästi eroon selkäkivuista ja särkylääkkeistä.

Kolmas käyntikerta: Kahden käynnin jälkeen Anun alaselässä on ollut vielä hetkittäisiä kivun tuntemuksia, mutta jatkuva särky on helpottanut. Niskalihaksiston kireys on lievittynyt, ei päänsärkyjä. Anu on toteuttanut ohjattuja omatoimisia harjoitteita ja venytyksiä säännöllisesti, joka on oleellista fysioterapian optimoimiseksi. Ja mikä parasta, ensimmäisen hoitokerran jälkeen Anulla ei ole ollut tarvetta särkylääkkeiden käyttöön. Hyvä Anu, tästä on hyvä jatkaa.

Neljäs ja viides käyntikerta: Ihmiskoe turhia särkylääkkeitä vastaan on päättynyt! Projektin aikana Anu kävi fysioterapiassa 4 kertaa, jonka jälkeen hän jatkoi 3kk:n ajan omatoimisilla harjoitteilla. Arki- ja työelämä sujuvat ilman kipuja ja ennenkaikkea ilman särkylääkkeitä. Viimeisellä eli 5:llä käyntikerralla kerrattiin harjoitteet venytyksineen ja hetkeksi fysioterapeutti Monica Halme sai kokea asiakkaan roolin hyvässä ohjannassa. Hyvä Anu, Suomi sai 100-vuotislahjaksi yhden terveemmän kansalaisen.

Lisää kertomuksia ihmiskokeesta