Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Suupohjan Fysikaalinen Hoitolaitos

Suupohjan fysEnsimmäinen käyntikerta: Tänään pääsi Auronin ihmiskoe, irti särkylääkkeistä, vauhtiin meidän toimipisteessä. Ensimmäisellä kerralla päästiin venyttelemään faskioita.

Toinen kääyntikerta: Lapaluun hallintaa. Asiakkaamme on noin 60-vuotias yksityisyrittäjä. Ongelmia monien vuosien ajan alaselässä ja hartioissa sekä polvissa ja ranteissa. Asiakkaamme haluaa tulla kaikkinensa parempaan kuntoon.

Kolmas käyntikerta: Se punainen lanka alkaa löytymään niin fysioterapeutilta kuin asiakkaalta. Tästä eteenpäin harjoittelukerrat tihenevät ja muuttuvat tehokkaimmiksi. Ai että kun on kivaa.

Neljäs käyntikerta: Käyntikerrat alkavat olemaan lopuillaan. Koehenkilömme kertoi nhs -kipujen helpottuneen ja tämän myötä kipulääkkeiden tarve on vähentynyt. Lisäksi koehenkilö piti Oma Olonosturin ilmoitusten pitävän huolta siitä että päivittäiset liikuntaohjelmat tuli tehtyä. Tällä kerralla valoimme luottamusta siihen että 2kk iCoach -etävalmennus tulee sujumaan hyvin ja pitäähän lihaksia myös hoitaa.

Viides käyntikerta: Case Ihmiskoe saatiin päätökseensä. Matka oli mielenkiintoinen ja uuden opettelu haastavaa niin meille kuin koehenkilölle. Koehenkilö oli varsin tyytyväinen tulokseensa ja koko konseptiin. Tärkeimpänä asiana hän piti jatkuvan yhteydenpidon ja muistutukset tulevista treeneistä. Lopputilanteessa nhs oli kivuton ja lihaskunto parempi. Alaselän osalta tavoitteesta jäätiin hieman. Särkylääkkeiden määrä pieneni huomattavasti.

Koska koehenkilö koki että treeneistä on hyötyä niin hän jatkaa itsenäisesti kotiharjoitteita parantaakseen alaselän tilannetta ja säilyttääkseen nhs hyvän kunnon.