Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

RK Fysio

RKfysio

Ensimmäinen käyntikerta: Meidän koehenkilö Tommy tuli iloisin mielin meidän toimipisteeseen Tammisaareen. Tommy tuli valituksi koehenkilöksi koska halusi apua vähentää niska- ja hartiakipuja johon hän on pitkään tarvinnut käyttää kipulääkkeitä lievittääkseen oireita.
Tämän Kristoffer Silfverin tekemän alkututkimuksen ja hoitokäynnin jälkeen Tommy sai pari ohjattua harjoituksia kotona tehtäväksi liikkuvuuden lisäämiseksi yläselkään ja niskaan.

Toinen käyntikerta: Auron ihmiskoe 7. päivä. Tommy tuli toinen kerta vastaanotoolle Tammisaareen tämän testin aikana. Käyntien välisenä aikana Tommy oli tehnyt hänelle ohjattuja harjoituksia jotka hän löysi myös Auronin Oma Olonosturista netistä. Tilanne oli ollut vaihteleva joten hän jatkaa tekemillään harjoituksillaan ja sai muutaman uuden liikkeen mm hartioiden aktivoimiseksi ja lapaluiden stabiloimiseksi. Näin se matka jatkuu..


Neljäs käyntikerta: Lyhyen nykytilanteen katsauksen jälkeen Tommy ja minä totesimme että tilanne on parempi kuin alussa koska Tommylla ei enää ole kipua oikeassa hartiassa / olkapäässä mutta ajoittain on vielä kipua niskassa.
Tommy tarvitsi kipulääkkeitä päivittäin tämän kokeen alussa niskan ja olkapään takia mutta nyt tarve on vähentynyt merkittävästi ja on tarvinnut niitä nyt 2-3 kertaa/ viikko ja joskus ei ole ollut tarvetta käyttää niitä ollenkaan viikkoon. 
Nyt hoidettiin Tommyn niska ja rintaranka mobilisoivasti. Tommy sai myös kotiharjoitteiksi niskaa mobilisoivia liikkeitä ja yläselkää vahvistavia harjoituksia jota voi tehdä kuntosalilla tulevan 2 kuukauden iCoach ajanjakson aikana.
Tämän iCoach jakson aikana pidämme yhteyttä ja Tommy saa uusia harjoituksia suunnitelman ja tavoitteiden mukaisesti.