Toimintamme jatkuu mahdollisimman normaalina koronavirustilanne huomioon ottaen. Palvelumme ovat käytössä myös videovastaanoton ja kotikäyntien muodossa.

Porvoon Kuntofunktio

Porvoon Kuntofunktioon valikoitui ihmiskokeeseen 33-vuotias kevyttä toimistotyötä tekevä nainen. Hän toivoo saavansa helpotusta jatkuviin lannerangan ja niska-/hartiaseudun kipuihin sekä päänsärkyyn, jonka takia hän joutuu syömään suuria määriä särkylääkkeitä. Kipujen lievittymisen myötä asiakas toivoisi myös työssä ja vapaa-ajalla jaksamisen parantuvan.Porvoon Kuntofunktio

Fysioterapeuttimme Jesse Turusen tekemien alkututkimusten ja manuaalisten käsittelyiden jälkeen asiakas sai kotiharjoitteeksi aluksi rintarangan ylä-/ ja keskiosan liikkuvuutta parantavia harjoitteita. Tavoitteina jatkossa on lähteä parantamaan asiakkaan ryhtiä ja lannerangan hallintaa sekä istumatyön ergonomiaa. Asiakkaamme tilanteen etenemistä voit seurata facebook sivujemme kautta.  Kuvassa fysioterapeutti Jesse Turunen.

Neljän  hoitokerran jälkeen aloittanut 2 kuukauden mittaisen I-coach valmennusjakson. Valmennusjakson aikana olemme asiakkaaseen tiiviisti yhteydessä ja kontrolloimme kotiharjoitteita tarpeen tullen.

Tähän mennessä kuluneiden neljän hoitokerran aikana asiakkaan särkylääkkeiden käyttö päänsärkyjen vuoksi on vähentynyt merkittävästi ja selvää edistystä on tapahtunut. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan mitä tuleva I-coach harjoittelujakso ja viimeinen fysioterapiakerta tuo tullessaan.

Lisää kertomuksia ihmiskokeesta