Yrityspalvelut

Auronilla on syvä ymmärrys yritysasiakkaiden tarpeista ja haasteista, ja olemmekin monen suomalaisen yrityksen kumppani. Teemme maanlaajuista yhteistyötä muun muassa Mehiläisen, Terveystalon, If Vahinkovakuutusyhtiön, Lemminkäisen ja MTV3 Median kanssa.

Palvelumme yritysasiakkaille

Mitattua tietoa hyödyistä

Yrityksille fysioterapian koordinointi on tyypillisesti haastavaa. Usein on epäselvää kuka palveluita ostaa, tuottaa tai käyttää. Vielä useammin on epäselvää, onko fysioterapiasta ollut hyötyä – toisin sanoen kannattaako palveluita edes ostaa.

Auron tarjoaa palvelut yhden luukun periaatteella yhdistettynä monipuoliseen raportointiin. Pystymme luomaan laajan läpinäkyvyyden palveluiden käyttöön ja kustannuksiin sekä siihen, miten hoidot ovat vaikuttaneet. Katso esimerkki fysioterapiapalveluiden vaikuttavuuden raportoinnista.

Meille tärkein mittari on se, että asiakkaamme kokevat työkykynsä parantuvan merkittävästi. Tämän lisäksi fysioterapiapalvelut vaikuttavat merkittävästi myös henkisen hyvinvoinnin kohenemiseen.

Aito kumppanuus

Pyrimme toimimaan yrityksen aitona kumppanina, luomaan yhteisiä tavoitteita ja seuraamaan niiden toteutumista. Ymmärrämme laskutuksen ja muiden hallinnollisten prosessien merkityksen osana kumppanuutta.

Yrityspalveluista voi kysyä lisätietoja Auronin asiakkuusjohtaja Nina Punakiveltä (nina.punakivi@auron.fi / 050 351 4453)

Henkilöstön hyvinvointikartoitus

Tarjoamme yritysten henkilöstölle hyvinvointikartoitusta, jonka avulla voidaan tunnistaa henkilöstön suurimmat riskitekijät. Auron Seula -hyvinvointikartoitus antaa mahdollisuuden puuttua hyvinvointia vähentäviin riskeihin ennen kuin ne muuttuvat kalliiksi sairaspoissaoloiksi.

Auron-ketju toimii ympäri Suomen. Katso toimipisteemme kartalta.

Auron Oy on vakavarainen, luotettava suomalainen yritys.

Auron Oy on Kauppalehden menestyjä yritys 2015

Auron Oy on Kauppalehden menestyjä yritys 2015