Leikkauksen jälkeinen kuntoutus

Ihminen jää valitettavan usein  yksin hänelle tehdyn ortopedisen leikkauksen jälkeen. Monilla kuntoutus jää puolitiehen tai sitä ei suositella lainkaan. Tämä pidentää tarpeettomasti arkeen ja työelämään palaamista.

Laadukasta kuntoutusta

Auron-ketjussa leikkausten jälkeinen kuntoutus eli post-operatiivinen kuntoutus toteutetaan viimeisimpiin tutkimuksiin ja Käypä hoito -suosituksiin perustuen. Olemme luoneet yhteisen hoitokonseptin yleisimpiin polven, olkapään, lonkan ja nilkan leikkauksien jälkeiseen kuntoutukseen. Näin varmistamme, että saat leikkauksesi jälkeen laadukasta jatkokuntoutusta koulutetuilta Auron-fysioterapeuteilta missä päin Suomea tahansa. Tavoitteenamme on palauttaa asiakkaamme takaisin työhön tai muuhun normaaliin elämään mahdollisimman nopeasti ja hallitusti.

Näin löydät Auronin leikkauksen jälkeistä fysioterapiaa tarjoavat toimipisteet:

  1. Mene toimipistehakuun
  2. Klikkaa hakuehdoksi toimipisteiden sijaan palvelut
  3. Kirjoita hakusanaksi fysioterapia ennen ja jälkeen leikkauksen
  4. Selaa listaa tai klikkaa karttaa suuremmaksi asuinpaikkakuntasi kohdalla.

Täytä perustietolomake ennen ensimmäistä käyntiäsi

Fysioterapia leikkausta parempi

Uudet suomalaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että fysioterapia on usein ihmisen kannalta leikkausta parempi vaihtoehto. Näin on erityisesti olkapään ja polven kuntoutuksessa. Leikkauksen vaihtoehdoista kannattaa keskustella lääkärin kanssa. Lue Helsingin Sanomien artikkelit turhista olkapääleikkauksista ja turhista polvileikkauksista.

Auronin toimipisteissä ollaan valmiina palvelemaan sinua niin leikkauksen jälkeisen kuntoutuksen kuin leikkaukselle vaihtoehtoisen kuntoutuksenkin merkeissä.

Olemme erittäin kiinnostuneita asiakastyytyväisyydestä. Anna meille palautetta.

Katso myös:

Selkävoitto-ryhmäharjoittelu sopii selän kuntoutukseen ennen ja jälkeen leikkauksen

Opi tekemään omaharjoitteita turvallisesti videolta