Auronin ammattilaisten ohjaamat jumppatunnit ovat saatavilla nyt online-videoyhteyksin. Voit osallistua tunneille helposti itsellesi sopivasta paikasta videoyhteyden kautta älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Ohjaajan selkeiden ohjeiden avulla treenaaminen sujuu vaivattomasti ja turvallisesti vaikka omassa olohuoneessa tai missä tahansa itsellesi sopivassa paikassa.

Voit jumpata yksin tai yhdessä kaverin tai vaikka koko perheen kanssa. Kätevää. Hinta vain 10 €/ tunti.

Tutustu tarjontaan täältä.

Esimerkkejä tarjonnasta

Ulla Iskulehto on peruskoulutukseltaan fysioterapeutti ja Auron pilates-tuntien ohjaaja. Ulla on erikoistunut neurologisen fysioterapian lisäksi myös lantionpohjan fysioterapiaan ja vatsalihasten erkauman kuntoutukseen. Ulla on ohjannut erilaisia ryhmäliikunta-tunteja jo 25 vuoden ajan ja Auronin pilatestunteja vuodesta 2013 lähtien. Ullan pilatestunnit sopivat kaiken kuntoisille ja -ikäisille osallistujille. Ullan rauhallinen, lämmin ja täsmällinen ohjaustyyli helpottaa liikkeiden seuraamista ja mahdollistaa pilatesharjoittelun nyt myös kotona #online-pilatestunnilla.

Asiakas, nainen 49 v.: “Useiden eri pilatesohjaajien tunneilla käyneenä täytyy kyllä sanoa, että Ulla on huippuohjaaja ja homma toimii loistavasti myös online.”

Ohjeet zoom-sovelluksen asennukseen