OMT–fysioterapia

OMT-terapeutin avulla pidät kehosi kunnossa, kaipasitpa sitten kuntoutusta tai esimerkiksi vinkkejä lihaskuntoharjoitteluun ja muuhun liikuntaan. OMT tarkoittaa ortopedista manuaaliterapiaa. OMT-fysioterapiassa pitkäkestoiset tulokset taataan perusteellisen alkututkimuksen, asiantuntevan hoidon sekä omatoimisen harjoittelun tarkan ohjauksen avulla.

Suomen johtavaa OMT-terapiaa

Auron OMT Keskus Itäkeskuksessa ja Citycenterissä Helsingin keskustassa ovat Suomen johtavia OMT-terapiaan erikoistuneita hoitoloita, jossa työskentelee useita OMT fysioterapian uranuurtajia ja alan huippunimiä. Auron OMT Keskuksen työn tuloksena on syntynyt myös useita merkittäviä innovaatioita, kuten CERM Guide. Se on fysioterapeutti, OMT erikoisasiantuntija, Terveystieteiden tohtorin Markku Paatelman johdolla kehitetty luokittelujärjestelmä ja -tuote.

Suuri osa Suomessa työskentelevistä OMT-terapeuteista on Auronin OMT Keskuksen kouluttamia. Monet heistä työskentelevät Auronissa. Voit siis olla varma, että saat parasta mahdollista palvelua ja hoitoa.

Näin löydät Auronin OMT-terapiaa tarjoavat toimipisteet:

  1. Mene toimipistehakuun
  2. Klikkaa hakuehdoksi toimipisteiden sijaan palvelut
  3. Kirjoita hakusanaksi OMT-fysioterapia
  4. Selaa listaa tai klikkaa karttaa suuremmaksi asuinpaikkakuntasi kohdalla

Olemme erittäin kiinnostuneita asiakastyytyväisyydestä. Anna meille palautetta.

Katso myös: Opi tekemään omaharjoitteita turvallisesti videolta