LPG-laitehoidot

LPG-laitteella on lukuisia eri käyttöalueita niin fysioterapian tehosteena kuin terveyden ja urheilun puolelta aina kauneudenhoitoon asti:

• Kiihdyttää verenkiertoa ja lymfanestekiertoa
• Helpottaa kipu- ja särkytiloja
• Laukaisee lihasten jännitystiloja
• Parantaa nivelien liikkuvuutta
• Tehostaa urheilijoiden palautumista
• Muokkaa rasvakudosta
• Silottaa selluliittia ja appelsiini-ihoa
• Vähentää palovamman ja arpikudoksen aiheuttamaa kiristystä iholla

Fysioterapiassa LPG-hoito mm. parantaa akuutteja ja kroonisia jännetulehduksia, vähentää tulehdusreaktioita ja nivelten jäykkyyttä ja sillä on saatu merkittäviä hyötyjä esim. fibromyalgian kipuhoidossa. Kirurgisten toimenpiteiden jälkeisessä kuntoutuksessa LPG-hoito on erittäin tehokas apu. Sillä on välitön vaikutus turvotukseen, kipuun ja liikerajoituksiin.

Urheilijat hyötyvät LPG-hoidosta sen aineenvaihdunnallisten, kudoksellisten ja hermostollisten vaikutusten myötä. Se tehostaa palautumista ja valmistaa lihaksia suoritukseen. LPG nopeuttaa lihasvammojen parantumista ja hoitaa lihaskipuja sekä laukaisee lihasten jännitystiloja.

Lipomassage eli selluliitin vähentäminen, appelsiinisekä veltostuneen ihon parantaminen kuuluvat LPG-laitteen käyttökirjoon. Hoidolla vaikutetaan paikallisiin rasvakertymiin joihin ruokavalio ja liikunta eivät yksistään tehoa. Rasvakudoskäsittelyssä rasvasoluja stimuloidaan alipaineen avulla jolloin lipolyysi ja rasvan poistuminen soluista tehostuvat.

LPG Systems kehitti LPG-laitteen Ranskassa 1980-luvun alussa alun perin palovammojen ja arpikudosten hoitoon. Alipaineella toimiva hoito kiihdyttää verenkiertoa ja lymfakiertoa ja motorisoidut rullat hoitopäässä mahdollistavat erilaisen syvyysvaikutuksen hoidettavaan kudokseen. Se on hyväksytty lääketieteelliseksi hoitolaitteeksi ympäri maailman.

Asiakaskokemuksia LPG-hoidoista:

LPG-hoito on vähentänyt merkittävästi vaihdevuosiin liittyvää epämiellyttävää turvotusta. Hoito on auttanut niin kehon kuin mielenkin kireyteen ja sen jälkeen on aina ihanan rentoutunut olo. Lisäksi olen myös nukkunut paljon paremmin. Bonuksena on ollut vielä selluliitin selvä väheneminen LPG-hoidon tuloksena.“ K.K.

Sairastuin vuosi sitten Parkinsonin tautiin. Minulla oli jo jonkin aikaa ollut kovia kipuja, erityisesti vasemmassa kädessä ja jalassa, myös nivelrikon takia. Usean kuukauden fysioterapialla käsi saatiin kuntoon. Jalkaan ja erityisesti lonkkaan kokeiltiin kaikkea mahdollista hoitoa, tuloksetta. Kunnes lokakuussa 2014 ehdotettiin LPG-hoitoa. Jo ensimmäisten hoitojen jälkeen kipu alkoi hellittää. Aluksi sain hoitoa viikon välein. Tällä hetkellä käyn hoidossa 2–3 viikon välein, jatkossa aikaa on tarkoitus pidentää 4 viikkoon. Jos rasitan itseäni, kärsin leposärystä, joka menee ohi LPG -hoidolla. Muuten kipu on poissa.” LPG-hoitoon tyytyväinen SN 61 v.

Olen saanut apua LPG-hoidosta ihon kovettumisen ja paksuuntumisen vähentämiseen. Sairastan sklerodermaa ja siinä sidekudos erityisesti kovettuu ja kuivaa niin etteivät voiteet tai suun kautta lääkkeet siihen auta. Olen käynyt säännöllisesti jo kohta kolme vuotta hoidossa ja pitemmän tauon aikana ihon oireet palaavat aina pahemmiksi. Minulle ainakin todellinen pelastus!” Marianna (46 vuotta, skleroderma-diagnoosi 5 vuotta)

Olin liikenneonnettomuudessa marraskuussa 2014, jossa sain erinäisiä ruhjeita ympäri kehoa mm. suurikokoinen hematooma oikeaan reiteen ja vasempaan reiteen hieman ylemmäs pienempi hematooma. Työterveyslääkäri kahden viikon jälkeen onnettomuudesta suositteli minua kääntymään Auron Lahden Fysteamin puoleen, koska oli kuullut toiselta potilaalta, kuin hyvää hoitoa ja nimenomaan LPG hoitoa hän oli saanut ja se voisi tehota ”nestepatteihin” tässä minunkin tapauksessa. Varasin ajan hieman epäröivänä sen toimivuudesta, mutta 1 kk terapian jälkeen (2 krt/vko) olen ilokseni huomannut, että jalat alkaa näyttää symmetrisiltä. Sain hoitoa myös otsaan ja oikeaan käteen, jossa oli syviä arpia. Arvetkin ovat huomattavasti vaalentuneet LPG hoidon ansiosta. Se toimii!” Minna 42 v.

Olen 59-vuotias MS-tautia sairastava nainen. Olen sairastanut MS-tautia vuodesta 1987 lähtien. Olen kärsinyt kiusallisista alaraajojen hermosäryistä, joihin on kokeiltu erilaisia hoitoja (kipulääkkeitä, lymfaterapiaa, akupunktioita yms.). Viimeisimpänä olen kokeillut LPG-hoitoa, josta olen saanut apua. Hermosäryt ovat lieventyneet ja jalkani tuntuvat kevyemmiltä. Kävelyni ja tasapainoni ovat varmistuneet. Nykyisin käyn hoidossa kerran kuussa.” T

Näin löydät Auronin LPG-hoitoja tarjoavat toimipisteet:

  1. Mene toimipistehakuun
  2. Klikkaa hakuehdoksi toimipisteiden sijaan palvelut
  3. Kirjoita hakusanaksi LPG
  4. Selaa listaa tai klikkaa karttaa suuremmaksi asuinpaikkakuntasi kohdalla