Kuntosali

Auronin kuntosalit ovat rauhallisia ja kodikkaita harjoittelupaikkoja. Kuntosalien varustus on suunniteltu kuntoutuskäyttöön. Laitteet ovat sekä turvallisia että helppoja käyttää.

Fysioterapeutti ohjaa

Painotamme kuntosaleillamme sitä, että liikkeet tehdään oikein. Saat halutessasi yksilöllistä ohjausta ammattitaitoisilta fysioterapeuteiltamme. Harjoitusohjelmasi suunnittelussa huomioidaan lähtötilanteesi, mahdolliset kivut ja muut liikkumiseen vaikuttavat tekijät. Fysioterapeutti osaa neuvoa harjoitteen oikeanlaisessa liikeradassa sekä opastaa oikean kuormituksen valinnassa.

Kuntosaliryhmät

Kuntosaleillamme on myös ohjattuja harjoitteluryhmiä, jotka tarjoavat erinomaisen jatkumon fysioterapialle. Pienryhmässä harjoitellaan oman, etukäteen laaditun harjoitteluohjelman mukaisesti, mutta fysioterapeutti katsoo, että liikkeet tehdään oikein ja turvallisesti. Aktiivinen harjoittelu on avain pitkäaikaiseen kuntoutumiseen.

Oikeanlainen harjoittelu auttaa

Oikein suoritettu liike saa aikaan kipeän kudoksen paranemisprosessin alkamisen ja kivun poistumisen. Oikein tehty harjoittelu parantaa vartalon lihastasapainoa, kehittää vartalon hallintaa, vilkastuttaa kudosten verenkiertoa sekä vahvistaa niveliä ja luustoa.

Näin löydät Auronin kuntosalipalveluja tarjoavat toimipisteet:

  1. Mene toimipistehakuun
  2. Klikkaa hakuehdoksi toimipisteiden sijaan palvelut
  3. Kirjoita hakusanaksi kuntosali
  4. Selaa listaa tai klikkaa karttaa suuremmaksi asuinpaikkakuntasi kohdalla

Varaa aika Auronille

Lue myös: Kuntosaliharjoittelu osaksi elämää