CERM Guide koulutus

CERM Guide© on kehitetty auttamaan ja tehostamaan ammattilaisten työtä ja osaamista. Kyseessä on ainutlaatuinen, internet-pohjainen ohjeisto tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien diagnostiikkaan ja hoitoon. CERM Guiden avulla pystyt määrittelemään asiakkaasi diagnoosin ja alustavan fysioterapeuttisen hoito-ohjelman murto-osassa aikaa verrattuna työhön ilman sitä.

CERM Guide helpottaa eri ammattiryhmien kliinistä työtä ja tehostaa kuntoutuksen ja työhyvinvoinnin palveluketjujen toimintaa. Tuotteesta hyötyvät erityisesti lääkärit ja fysioterapeutit, jotka työskentelevät esimerkiksi sairaanhoitopiirissä, yksityisessä fysioterapiayrityksessä, lääkärikeskuksessa tai vaikkapa ison kaupungin terveyskeskuksessa.

CERM Guiden ominaisuudet

CERM Guiden avulla analysoit helposti:

  • Kaularangan ja hartiaseudun
  • Yläraajat
  • Lannerangan ja lantion
  • Alaraajat

CERM Guiden käyttö on helppoa ja nopeaa. Kohdealueen tai ICD – 10 koodin mukaan löydät diagnoosikohtaisesti oirekuvauksen ja tyyppilöydökset, fysioterapian hoitosuositukset, kliinisen tutkimisen ohjeet sekä esivalitut omaharjoitteet. Tuote opastaa käyttäjää yksityiskohtaisesti havainnollistavien kuvien avulla.

CERM Guide on kehitetty yhteistyössä fysioterapeuttien, lääkäreiden ja terveydenhoitajien kanssa. Se on myös oppimisympäristö ja järjestelmää kehitetään jatkuvasti uusimman tiedon ja tutkimuksen kautta.

CERM Guide -koulutukset

Auron kouluttaa käyttäjät tuotteen tehokkaaseen käyttöön. Koulutuksesta ja sen sisällöstä vastaa alan huippuosaaja Markku Paatelma, TtT, ft OMT. Koulutus on oiva tapa huolehtia fysioterapian tai lääketieteen alan organisaation henkilöstön ammattitaidosta.

Ilmoittaudu mukaan

Katso alkavat koulutukset etusivun Koulutukset-osiosta ja varaa paikkasi koulutukseen. Voit myös ilmoittautua ja kysyä lisätietoja p. 010 2921 200 / Katri Masalin.

Kysymyksiä ja vastauksia CERM Guidesta

Miten CERM Guide parantaa asiakkaan elämää?
Se tuo kustannustehokkuutta, luo diagnoosin vaivalle ja auttaa hoitosuunnitelman teossa.

Minkä ongelman CERM Guide poistaa?
Se ylläpitää henkilöstön ammattitaitoa.

Miten CERM Guide tehostaa käyttäjänsä työtä?
Potilaan hoitotulokset paranevat.

Miten CERM Giude alentaa kustannuksia?
Se luo perustan TULE-fysioterapialle ja vähentää ”turhia” irrallisia koulutuskustannuksia

Miten CERM Guide parantaa yrityksen kilpailukykyä?
Se selventää arkikielelle fysioterapian mahdollisuudet yksilökuntoutuksessa ja ohjauksessa. Se luo hoitosuunnitelman ja tuo ennustettavuutta hoitosarjan pituuteen. Kustannustehokkuus syntyy, kun keskitytään yhteen hoitolinjaan. Hoitotuloksien parantuessa on todennäköistä, että asiakkaat suosittelevat sinua muillekin.

Miksi CERM Guide on ainutlaatuinen?
Se antaa ulos sen, mitä terapeutin päässä jatkuvasti prosessoidaan. Se mahdollistaa potilaiden konsultaation ja tarjoaa yhteinen kielen potilasta hoitaville ihmisille.

Miksi CERM Guidesta kannattaa maksaa?
Se tuo kilpailuetua ja tehostaa työtä. Myös mielekkyys lisääntyy sen avulla.

Mikä CERM Guide oikeastaan on?
Se on ainutlaatuinen oppimisalusta, laatujärjestelmä ja perehdystysopas.

Mitä CERM Guide ei yritä olla?
Kilpailija fysioterapiakoulutukselle, sillä sitä ei ole tarkoitettu väheksymään ammattilaisten osaamista tai työn tasoa.