Koulutus

Auron kouluttaa fysioterapeutteja

Kouluttautuminen on avainasemassa palveluiden tuottamiseen vaadittavan ammattitaidon ja laadun luomisessa ja ylläpitämisessä. Koulutamme jäsenyrityksiämme jatkuvasti laajasti ja monipuolisesti taataksemme asiakkaillemme laadukkaan ja osaavan hoidon. Esimerkiksi Auron OMT Keskus on Suomen suurin ja perinteikkäin OMT-terapeuttien kouluttaja. Auronin toteuttamat koulutukset on tarkoitettu pääasiassa Auron-ketjun jäsenyrityksille.

Auron-ketjuun kuuluu Suomen fysio- ja toimintaterapia-alan parhaimmisto. Markku Paatelma, TtT, ft OMT, vastaa Auronin koulutuksen kehittämisestä ketjuun kuuluvien ammattilaisten kanssa. Auron on hänen johdollaan kehittänyt ainutlaatuisen CERM Guide© -diagnostiikkaohjelmiston, jolla fysioterapeutit voivat kehittää omaa ammattitaitoaan ja parantaa asiakkaidensa tyytyväisyyttä.

Koulutusvalikoima

Koulutusvalikoimaamme kuuluu mm:

Ilmoittaudu koulutukseen

Tutustu ja ilmoittaudu kursseille Koulutukset-sivulla tai puhelimitse 010 2921 214 / Katri Masalin.

Koulutukseen ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiviestin ilmoittautumisen vastaanottamisesta. Samalla tarkistamme yhteystietosi ja laskutusosoitteen. Noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista vahvistamme sähköpostilla, toteutuuko koulutus (esim. riittävän osallistujamäärän takia) sekä lähetämme lisätietoa käytännön asioista, kuten tarkemmasta aikataulusta ja käyntiohjeesta sekä koulutuksen laskun.