Kokonaisvaltainen hoito

Alkututkimus

Jokainen hoito ja kuntoutusohjelma alkaa tilannekartoituksesta. Tarkka alkututkimus, toimintakykyarvio sekä tuki- ja liikuntaelinongelman luokittelu kuuluvat aina Auronin ohjaavaan fysioterapiaan. Alkututkimus ohjaa oikealle tielle ja sen avulla tuloksia voidaan myös seurata.

Hoitosuunnitelma

Perusteellisen tutkimuksen jälkeen fysioterapeutti ja asiakas tekevät yhdessä hoitosuunnitelman, jossa luodaan tavoitteet ja hoitolinjat menestyksekkäälle kuntoutusjaksolle. Fysioterapeutti ottaa erityisesti huomioon asiakkaan senhetkiset tarpeet ja resurssit. Tavoite on aina parantaa asiakkaan hyvinvointia.

Hoito

Merkittävimpiä hoitoontulon syitä ovat kipu ja rajoittunut toimintakyky. Auronin hoidot perustuvat viimeisimpään tutkittuun tietoon ja laatumittareihin. Käytämme useita kivunhoitomenetelmiä kuten manuaalisia terapiamuotoja, liikehoitoa, hierontaa, venytyksiä, tukiteippausta, kinesioteippausta ja akupunktiota. Tarvittaessa käytämme myös fysikaalisia hoitoja, joihin kuuluvat sähkö-, ultraääni-, lämpö- ja kylmähoidot.

Hoito-ohjeet

Terapeuttinen harjoittelu on oleellinen osa Auronin fysioterapia- ja kuntoutustoimintaa. Yksilöllisesti suunniteltu harjoittelu kuntosalillamme tukee jo akuutissa hoitovaiheessa muuta samanaikaista hoitoa sekä auttaa saavuttamaan nopeasti hyviä hoitotuloksia.

Hoitoon liittyvät ohjeet, neuvot ja harjoitteet saat sähköpostiisi tai postitse. Alkututkimuksesta ja loppupalautteesta kirjoitetaan lausunto eli yhteenveto. Sen avulla sinun on helppo kertoa annetuista ohjeista ja tuloksista esimerkiksi lääkärillesi.

Seuranta

Suosittelemme harjoittelun jatkamista joko omatoimisesti kuntosaleillamme tai halutessasi fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä. Lue lisää liikuntaryhmistämme ja katso myös omaharjoitevideoita, joiden avulla voit tehdä liikkeitä kotona.

Tuloksien varmentuminen tapahtuu yhteisesti sovitulla seurantakäynnillä tai yhteydenotolla sovitun ajan jälkeen. Seuranta tehdään, jotta saamme varmuuden siitä, miten hyvinvointisi edistyy.

Valitse sinua lähin Auron-fysioterapeutti

Varaa aika Auronille

Olemme erittäin kiinnostuneita asiakastyytyväisyydestä. Anna meille palautetta.