Oma Olonosturi ja iCoach

Auronin Oma Olonosturi® harjoittelun tukena

On tieteellisesti todistettu, että omatoiminen harjoittelu on ainoa tapa saavuttaa fysioterapian keinoin pysyviä tuloksia.

Jotta sinäkin voisit onnistua, olemme kehittäneet nettipohjaisen työkalun avuksesi. Auronin Oma Olonosturin käyttö on helppoa. Löydät sieltä itsellesi laaditut harjoitusohjeet joko kuvina tai videoina.

Työkalu toimii myös harjoitteiden kirjastona. Oma Olonosturin avulla sinä ja terapeuttisi voitte seurata hoidon ja harjoittelun edistymistä. Harva meistä muistaa kaikkea mitä terapeutin kanssa puhuttiin. Työkalun avulla voit kysyä tai olla muuten vain yhteydessä terapeuttiisi koska tai mistä tahansa.

Oma Olonosturi -kirjautuminen

Auron iCoach®  – etävalmentaja on aina mukanasi

Me välitämme sinusta. Auron iCoach on kehitetty tukemaan omatoimista harjoittelua. Tavoitteenamme on, että vaivasi eivät uusiudu tai että niitä ei tule.

Auron iCoach pitää sinut kunnossa ja ennaltaehkäisee vaivoja. Fysioterapeuttisi laatii sinulle nettiin henkilökohtaisen valmennusohjelman neljän viikon välein. Voit tehdä harjoitteita missä ja milloin tahansa. Sinua opastetaan ja kannustetaan tekemään harjoitteita tavoitteiden mukaisesti. Auron iCoach:n avulla voit kysyä omalta fysioterapeutiltasi vinkkejä ja lisäohjeita tarpeen mukaan. Harjoittelu on siten turvallista, tehokasta ja hauskaa.

Etäkuntoutus on usein yhtä vaikuttavaa kuin perinteinen liikunnallinen kuntoutus.

Auron iCoach-valmennuspaketteja on eri pituisia. Voit halutessasi liittää siihen myös henkilökohtaisia puheluita ja tapaamisia. Valmennusta voit jatkaa haluamasi ajan. Minimisuositus on kuitenkin 3 kuukautta.

Auron iCoach -valmennusohjelman sisältö:

  • Henkilökohtainen tapaaminen Auron fysioterapeutin kanssa.
  • Kuukausittain uusi yksilöllinen harjoitusohjelma.
  • Yhteys Auron fysioterapeuttiin – apua ja neuvoja aina saatavilla.
  • Vastaus kysymyksiin arkisin 24h sisällä.
  • Tsempparipalvelu, joka kannustaa tekemään harjoitteet.
  • Auron fysioterapeutin tekemä aikataulutus ja seuranta mm. aerobinen kunto, oma arvio, BMI.
  • Henkilökohtaisia tai videotapaamisia sekä puheluita oman Auron fysioterapeuttisi kanssa sopimuksen mukaan.

iCoach -kirjautuminen