Oma Olonosturi ja iCoach

Auronin Oma Olonosturi® harjoittelun tukena hoitojakson aikana

On tieteellisesti todistettu, että omatoiminen harjoittelu on ainoa tapa saavuttaa fysioterapian keinoin pysyviä tuloksia.

Jotta sinäkin voisit onnistua, olemme kehittäneet nettipohjaisen työkalun avuksesi. Auronin Oma Olonosturin käyttö on helppoa. Löydät sieltä itsellesi laaditut harjoitusohjeet joko kuvina tai videoina.

Työkalu toimii myös harjoitteiden kirjastona. Oma Olonosturin avulla sinä ja terapeuttisi voitte seurata hoidon ja harjoittelun edistymistä. Harva meistä muistaa kaikkea mitä terapeutin kanssa puhuttiin. Työkalun avulla voit kysyä tai olla muuten vain yhteydessä terapeuttiisi koska tai mistä tahansa.

 

 Auron iCoach®  varmistaa hoitosi onnistumisen

Liikunta todistetusti tehostaa fysioterapian vaikutuksia ja nopeuttaa paranemista. Monet selkäkivut ja niskaperäiset päänsäryt voitaisiin hoitaa kuntoon tai ennaltaehkäistä jatkamalla liikuntaharjoitteiden tekoa myös fysioterapiahoidon jälkeen.

Tähän tarpeeseen kehitimme Auron iCoach – etävalmennusohjelman, joka kannustaa sinua jatkamaan harjoituksiasi ja pitää yllä yhteyttä fysioterapeuttiisi. Näin omatoiminen harjoittelusi on tehokasta, turvallista ja hauskaa, sillä voit tehdä sitä missä ja milloin haluat.

Auron iCoach-valmennuspaketteja on eri pituisia. Voit halutessasi liittää siihen myös henkilökohtaisia puheluita ja tapaamisia. Valmennusta voit jatkaa haluamasi ajan. Minimisuositus on kuitenkin 3 kuukautta.

Varaa ensin aika fysioterapeutille alkututkimukseen ja mahdolliseen hoitoon. Käynti ei velvoita iCoachin ostoon.

Apu on lähellä. Katso lähin Auron.

Auron iCoach -valmennusohjelman sisältö:

  • Henkilökohtainen tapaaminen Auron fysioterapeutin kanssa.
  • Kuukausittain uusi yksilöllinen harjoitusohjelma.
  • Tsempparipalvelu, joka kannustaa tekemään harjoitteet.
  • Fysioterapeutti seuraa valmennuksen edistymistä.
  • Yhteys Auron fysioterapeuttiin – apua ja neuvoja aina saatavilla.

Lue selviytymistarinoita Esimerkkejä harjoitteista