Palvelut

Auron-ketju tuottaa fysioterapiapalveluita ympäri Suomen. Ketjuun kuuluu noin 120 toimipistettä. Kunkin toimipisteen hinnat löytyvät hoitoloiden omilta kotisivuilta.

Olemme erittäin kiinnostuneita asiakastyytyväisyydestä. Anna meille palautetta.

Mitattu hoidon vaikuttavuus ja asiakastyytyväisyys

Panostamme työmme laatuun ja sen mittaamiseen. Todennamme laatujärjestelmillämme, miten hyvin hoitomme vaikuttavat ja miten tyytyväisiä asiakkaamme ovat. Tärkein yksittäinen laatumittarimme on ns. nettosuosittelu (Net Promoter Score), joka kertoo, mitä asiakkaamme meistä ajattelevat – maksoivatpa he hoidostaan itse tai tulivatpa he luoksemme maksusitoumuksella.

Fysioterapiaan tuleville

Kela korvaa osan lääkärin lähetteellä tulevan asiakkaan hoidosta. Aivan kuten lääkäriasemillakin, Kelan korvaama osuus vähennetään laskusta heti eikä sinne tarvitse lähettää erikseen mitään papereita.

Maksutapoina hoitoloissa käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit sekä liikuntapalveluissa Liikuntasetelit. Mikäli maksajataho on jokin muu kuin asiakas itse,  tarvitsemme maksusitoumuksen laskutusta varten. Toimistomaksu vaihtelee toimipisteittäin.

Varatun ajan voi peruuttaa tai muuttaa viimeistään 24h ennen varattua aikaa, muuten veloitamme peruutuksista täyden hinnan. Maksusitoumus-asiakkaita laskutamme tällaisessa tapauksessa henkilökohtaisesti.

Täytä perustietolomake ennen ensimmäistä käyntiäsi.

Palvelumme yrityksille

Yritysasiakkaitamme varten olemme kehittäneet monipuolisen analyysi- ja raportointijärjestelmän, jolla voidaan mitata räätälöidysti palveluidemme vaikuttavuutta sekä luoda läpinäkyvyyttä palveluiden käyttöön ja kustannuksiin.

Analyysi- ja raportointijärjestelmämme täydentää yhden luukun periaate. Asiakasyritys saa kaikki palvelut yhdellä laskulla, tarvittaessa täysin digitaalisesti.

Auron sosiaalisessa mediassa

Olemme läsnä Facebookissa, jossa löytyy tietoa tarjouksistamme ja jossa järjestämme erilaisia kampanjoita ja kilpailuja. Tarjouksista ja kampanjoista löytyy tietoa myös kotisivujemme Ajankohtaisista-osioista.

Verkkokaupasta kuntoutumisen apuvälineitä

Auronin verkkokaupassa on myynnissä kehon hyvinvointia tukevia ja kuntoutumista auttavia teippejä, tyynyjä ja apuvälineitä. Välineet ovat fysioterapeuttien hyväksi havaitsemia ja suosittelemia.

Tietosuojaselosteemme liittyen datan käsittelyyn.