Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Nastolan Kuntokeskus

Ensimmäinen käyntikerta: Ihimiskokeen ensimmäinen ja jännittävin päivä toistaiseksi. Aino saapui vastaanotolleni odottavaisin mielin. Hän oli positiivisesti yllättynyt päästessään tähän kokeeseen. Ainon suurin ongelma on toistuva kova päänsärky, mutta hän kokee ongelmakseen myös koko rangan alueen jäykkyyden. Hän harrastaa liikkuntaa lenneillen ja käy kerran viikossa Pilates-ryhmässä.Nastola

Hoito aloitettiin tarkalla fysioterapeutisella tutkimuksella. Heti ensimmäisellä kerralla tein Ainolle yläniskan löydösten perusteella manuaalista terapiaa lisätäkseni sinne liikkuvuutta ja lisäksi annoin ohjeet mitä voisi kotona tehdä. Lisäsin ohjeet Omaolonosturiin, mutta vielä en tiedä miten ohjeet on sisäistetty ja opittu. Viimeistään toisella keralla saan lisätietoa Ainon tilanteesta ja päivitän tänne.

Toinen käyntikerta: Kenttäpostia rintamalta Nastolasta.  Ainon suurin ongelma päänsärky on pysynyt poissa eikä kipulääkkeitä ole sen suhteen tarvinnut käyttää. Kotiharjoitteet näyttävät toistaiseksi ainakin toimivan. Flunssa ja alaselän kipu ovat olleet viime aikojen dominantti ongelma.

Minulla oli suunnitelma rintarangan liikkuvuusharjoitusten ohjaamiseen mutta. Alaselän tilanne on nyt suurin ongelma. Ohjeet sen suhteen annetaan ja kontrolloidaan tilannetta n. kahden viikon kuluttua. Tarvittaessa Aino soittaa minulle tai ottaa yhteyttä Omaolonosturin kautta.

Kolmas käyntikerta: Ainon päänsärky on pysynyt poissa.  Testaten on vielä yläniskan alueella lievää liikehäiriötä. Mobilisoin yläniskaa edelleen. Aino on toteuttanut Omaolonosturin ohjeita. Lisään Omaolonosturin ohjeisiin nyt myös lonkan ja alaselän liikkeen kontrollia kohentavaa harjoitetta.

Neljäs käyntikerta: Päänsäryn suhteen tilanne on edennyt suotuisasti. Aino on toteuttanut kotiohjelmaansa aktiivisesti ja hyötynyt erityisesti yläniskan manuaalisesta terapiasta sekä yläniskan liikkuvuutta kohentavasta kotiharjoitteestaan. Jatkossa kommunikoimme parin kk:n seurantajakson ajan iCouchin avulla. Sinne voin päivittää Ainolle uusia kotiharjoitteita. iCouchin avulla Aino voi antaa palautetta tilanteestaan ja tarvittaessa voimme olla yhteydessä esim videopuhelun avulla.