Toimintamme jatkuu mahdollisimman normaalina koronavirustilanne huomioon ottaen. Palvelumme ovat käytössä myös videovastaanoton ja kotikäyntien muodossa.

Miten hoidamme jännitysniskan kuntoon?

Näin toimimme jotta saamme jännitysniskasi kuntoon

  1. Ensimmäinen käynti: Tutkimus ja yhteiset tavoitteet – arvioidaan kuinka monta hoitokertaa tarvitset.
    Tutkimme, testaamme ja selvitämme syyt oireisiin. Asetamme yhdessä sinulle sopivat tavoitteet ja teemme suunnitelman jännitysniskan ratkaisemiseksi.
  2. Harjoitusohjelma. Fysioterapia auttaa todistetusti niska- ja hartiaseudun vaivoihin. Paranemisen varmistamiseksi sinulle luodaan yksilöllinen harjoitteluohjelma. Harjoitukset ovat helppoja mutta on tärkeää, että teet ne oikein. Harjoitteita tehdään tyypillisesti päivittäin. Ne eivät ole hikijumppaa, joten ne on helppo tehdä melkein missä tahansa.
  3. Fysioterapian jatkokäynnit. Auronissa on todistettu, että viimeistään 3-4 hoitokerran jälkeen saadaan hyviä tuloksia aikaiseksi. Fysioterapiakäynneillä tarkistetaan tilanteesi kehittyminen ja päivitetään harjoitusohjelmasi.
  4. Hoitosarjan jälkeen. Sinulla on mahdollisuus varmistaa kunnossa pysyminen Auronin etävalmennuspalvelulla.

 Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä hoito maksaa? Hinnat vaihtelevat mutta ovat tyypillisesti noin 65€ / käynti. Erikoisosaajat (esim. OMT, Maitland, Osteopaatit) maksavat hieman enemmän.

Onko minun pakko ostaa 3-4 kerran paketti jotta pääsen jännitysniskasta? Ei – Voit tulla vaikka yhden kerran neuvontakäynnille ja arvioidaan tilanne ja eri vaihtoehdot.

Tarvitsenko lääkärin lähetteen, jotta voin tulla fysioterapiaan? Et tarvitse mutta jos sinulla sellainen on, saat KELA korvauksen, joka on noin € 5.5 per käynti.

Mistä tiedän kenelle fysioterapeutille minun olisi syytä mennä? Ottamalla yhteyden toimipisteeseen, sinut ohjataan oikealle terapeutille.

Hoida jännistysniska kuntoon – Varaa aika niska-hartiahoitoon

Lisää kysymyksiä jännitysniskasta? Me autamme ja vastaamme.