Toimintamme jatkuu mahdollisimman normaalina koronavirustilanne huomioon ottaen. Palvelumme ovat käytössä myös videovastaanoton ja kotikäyntien muodossa.

Medirex

Ensimmäinen käyntikerta: Eilen polkaistiin meilläkin Auronin ihmiskoe käyntiin. Anne on kärsinyt pitkäänApupiste Kitee Meillä tehdään satunnaisista, mutta erittäin voimakkaista päänsäryistä sekä säteilyoireista oikeaan yläraajaan. Fysioterapeutin tutkimuksessa oireille löytyi selkeitä oireita provosoivia tekijöitä. Ensimmäisellä fysioterapiakerralla Annelle ohjattiin oireita lievittäviä keinoja ja harjoitus parantamaan kaularankaa tukevien syvien lihasten toimintaa oirekierteen pysäyttämiseksi. Tästä se lähtee! – Jessica, Annen fysioterapeutti

Toinen käyntikerta: Annen ei ole tarvinnut syödä särkylääkkeitä oireisiinsa – JES! Anne ihmetteli kuinka puutuneisuus/tunnottomuus yläraajassa on alkanut helpottaa näin lyhyessä ajassa. Harjoitteiden toteutumisen seurantaa on tehty Oma Olonosturin avulla ja kuulumisia on ehditty sitä kautta vaihtaa kuluneen viikon aikana. Annen mielestä oli mielenkiintoista, kun hoidon aikana huomattiin, kuinka faskiamanipulaatio aiheutti voimakkaat heijasteoireet ns. “vanhoihin vaivoihin”. Niitä alueita käsittelemällä alkoivat tällä hetkellä oireilevat kipupisteet vähitellen helpottaa. Kotitreenit jatkuvat ja palaamme asiaan.