Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Medirex

Ensimmäinen käyntikerta: Eilen polkaistiin meilläkin Auronin ihmiskoe käyntiin. Anne on kärsinyt pitkäänApupiste Kitee Meillä tehdään satunnaisista, mutta erittäin voimakkaista päänsäryistä sekä säteilyoireista oikeaan yläraajaan. Fysioterapeutin tutkimuksessa oireille löytyi selkeitä oireita provosoivia tekijöitä. Ensimmäisellä fysioterapiakerralla Annelle ohjattiin oireita lievittäviä keinoja ja harjoitus parantamaan kaularankaa tukevien syvien lihasten toimintaa oirekierteen pysäyttämiseksi. Tästä se lähtee! – Jessica, Annen fysioterapeutti

Toinen käyntikerta: Annen ei ole tarvinnut syödä särkylääkkeitä oireisiinsa – JES! Anne ihmetteli kuinka puutuneisuus/tunnottomuus yläraajassa on alkanut helpottaa näin lyhyessä ajassa. Harjoitteiden toteutumisen seurantaa on tehty Oma Olonosturin avulla ja kuulumisia on ehditty sitä kautta vaihtaa kuluneen viikon aikana. Annen mielestä oli mielenkiintoista, kun hoidon aikana huomattiin, kuinka faskiamanipulaatio aiheutti voimakkaat heijasteoireet ns. “vanhoihin vaivoihin”. Niitä alueita käsittelemällä alkoivat tällä hetkellä oireilevat kipupisteet vähitellen helpottaa. Kotitreenit jatkuvat ja palaamme asiaan.