Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Kuntokamari

Ensimmäinen käyntikerta: Koehenkilömme Merja oli iloinen ja erittäin tyytyväinen, että juuri hänet oli valittu Kuntokamarimukaan ihmiskokeeseen. Merja on 46-vuotias taloushallinnon opiskelija, jolla on ollut selkäkipuja noin 6kk:n ajan. Oireet hiljalleen pahentuneet ja uutena oireena ilmaantunut säteilyoire vasempaan alaraajaan. Alkututkimuksen yhteydessä tehtiin MDT-metodin mukaisia taaksetaivutuksia makuulla, jotka helpottivat selän ja alaraajan oireita. Merja lähti innoissaan kotiin jatkamaan harjoittelua ja odottaa mielenkiinnolla seuraavaa tapaamistamme. Fysioterapeuttina Martti Mikkola

Toinen käyntikerta: Merja saapui hyvillä mielin uudestaan fysioterapiaan. Selän tilanne nyt huomattavasti parempi. Vasemman alaraajan säteilyoire helpottanut. Aluksi tarkistettiin kotiharjoitukset, jotka sujuivat hyvin. Tehtiin ryhtiharjoituksia ja käsiteltiin selkää manuaalisesti. Kotiin vietäväksi Merja sai kokeiluun selkärullan ja kuntouta itse selkäsi-kirjan.

Kolmas käyntikerta: Selkä on pysynyt oireettomana. Joten hyökkäsimme olkapää oireiden kimppuun. Teimme erilaisia ryhtiharjoituksia sekä olkapäiden aktiivisia liikkeitä. Päätimme yhdessä kokeilla kinesioteippausta olkapäiden asentoa muistuttamaan. Asiakkaalla ei ollut aikaisempaa kokemusta kinesioteipistä. Katsotaan ensi kerralla minkälaista hyötyä teippauksesta oli.

Neljäs käyntikerta: Edellisellä käynnillä kokeilimme kinesioteippausta olkapää oireen hoidossa. Teippaus oli onnistunut kokeilu helpottaen olkapään kiputilaa ja muistuttaen oikeasta asennosta? Keskityimme tälläkertaa kotiharjoitteisiin ja niiden oikeaan suoritustekniikkaan koska Merjalla on nyt alkamassa Icoach-jakso, joka on kestoltaan 2 kuukautta. Toivotamme Merjalle tsemppiä harjoitteluun!