Niskalenkki – ohjaajakoulutus 11.1.2019

Aika: pe 11.1.2019 klo 9.00 – 17.00

Paikka: Auron OMT Keskus Citycenter, Keskuskatu 6 E, 5. krs, 00100 Helsinki
Hinta: 239 € + alv 24%
Kouluttaja: Kreetta Kiviniemi fysioterapeutti, OMT

Niskalenkkiryhmän ohjaajalta vaaditaan Niskalenkki -ohjaajakoulutus sekä fysioterapeutin tutkinto. Koulutus kestää yhden päivän (8 tuntia). Koulutus sisältää teoriaa ja käytännön harjoittelua Niskalenkkiryhmässä käytettävistä harjoitteista sekä harjoitteiden ohjaamisesta.

Niskalenkki on kurssimuotoinen pienryhmä, joka on tarkoitettu niskahartiaseudun, olkapään ja rintarangan ongelmista kärsiville henkilöille.

Niskalenkkiryhmässä käytetyt harjoitteet perustuvat tieteelliseen näyttöön vaikuttavasta harjoittelusta. Harjoittelun vaikuttavuus perustuu yleiseen vaikuttavuuteen solu- ja kudostasolle sekä vaikuttavien harjoitusmenetelmien käyttöön. Niskalenkin tavoitteena on lisätä osallistujien tietämystä siitä miten ryhdin muuttuminen sekä liikkuvuuden ja lihasvoiman heikentyminen vaikuttaa erilaisten oireiden syntyyn. Ryhmässä ohjataan vähentämään väärää ja liiallista kuormitusta asennon korjaamisella sekä vahvistamaan niskan, hartiaseudun ja ylävartalon asentoa tukevia lihaksia ja lisäämään rintarangan liikkuvuutta yksilöllisesti ja progressiivisesti.

 

Ilmoittaudu mukaan helposti sivun lopusta löytyvällä lomakkeella.

Voit myös ilmoittautua tai kysyä lisätietoja paula.koivunen@auron.fi/ Paula Koivunen puh.  050 360 4109

Ilmottaudu koulutukseen

Etunimi*

Sukunimi*

Sähköposti*

Puhelin

Lisätiedot