Matkalla kohti terveempää ja kivuttomampaa elämää!

Tuiran fysiokulmaTuiran Fysio

Fysioterapeuttimme Mikko otti vastaan Tuiran Fysion koeasiakkaan, joka on nuori parturi-kampaajaksi opiskeleva nainen. Hän on kärsinyt usean kuukauden ajan ajoittain kovistakin niska-hartiaseudun ja selän kivuista sekä päänsärystä.

Lue lisää

 


rauman fysioteamRauman Fysioteam

Fysioterapeuttimme Heli Sunila otti vastaan koehenkilömme, joka on 43-vuotias rauman fysioteamkoneahtaaja. Hänellä on ollut jo monta vuotta alaselkävaivaa ja alaraajojen kramppi/säteilyoireita. Hän itse kokee oireiden olevan työperäisiä.

Lue lisää

 


avainfysio saloAvain Fysio

Hanna saapui Avain Fysioon jo useamman vuoden kestäneiden polvikipujen vuoksi. Hanna on erittäin aktiivinen liikkuja, eikä haluaisi polvikipujen estävän hänen liikkumistaan tulevaisuudessa.

Lue lisää

 


Turun fysiokulmaTurun Fysiokulma

Meille kuntoutettavaksi valikoitui Anne joka on kärsinyt vaihtelevista alaselkä kivuista jo 15 vuoden ajan. Ajoittain kivut ovat olleet säteileviä issias tyyppisiä kipuja vieden liikkumis- ja kävelykyvyn lähes täysin.

Lue lisää

 


Volrais vaasaVolaris Fysioterapia

Fysioterapeutti Ingegerd otti vastaan 41 -vuotiaan myyjän työtä tekevän Volrais vaasaihmiskoeasiakkaamme. Oireina vaihtelevasti migreeniä/ päänsärkyä ja selkäkipua öisin. Asiakas haluaa vähentää / lopettaa särkylääkkeiden syömisen.

Lue lisää

 


citycenterAuron OMT Keskus Citycenter

Marja saapui Auron OMT Keskus Citycenteriin kuntouttamaan niska-hartiavaivaa. citycenterNiskan ja yläselän kivun lisäksi Marja kärsii huimauksesta.

Lue lisää

 
 


auron leppävaaraAuron Leppävaara

Solja tuli valituksi koehenkilöksi, koska hänellä on tenniskyynärpääoiretta sekä niska-hartiaseudun ongelmaa. Varsinkin tenniskyynärpääkipujen vuoksi hän koki työ- ja toimintakykynsä heikentyneeksi.

Lue lisää

 


revontuliAuron Revontulen Fysioterapia

Koehenkilömme Kari Huoponen, 54v on juossut paljon ja on muutenkin innokas sekä revontulimonipuolinen kuntoilija. Nyt ongelmana ovat olleet kipeät jalkapohjat/kantapäät n. kahden vuoden ajan.

Lue lisää

 


espoon omtEspoon OMT Fysioterapia

Viimeiset kaksi vuotta liian yksipuolista joskin innostunutta kuntoliikuntaa: lisääntynyt päänsärky, nivelkolotus polvessa ja katkonainen yöuni: jotainaidosti kestävää ja uutta otetta löydettävä.”

Lue lisää

 


RKfysioRK Fysio

Meidän koehenkilö Tommy tuli iloisin mielin meidän RKfysiotoimipisteeseen Tammisaareen. Tommy tuli valituksi koehenkilöksi koska halusi apua vähentää niska- ja hartiakipuja johon hän on pitkään tarvinnut käyttää kipulääkkeitä lievittääkseen oireita.

Lue lisää

 


kuntovire turenkiTurengin Kuntovire Oy / Kuntovire Riihimäki

34v. sairaanhoitaja, jolla erityisesti vasemmassa kädessäkuntovire turenki puutumista. Murtanut kyynärvarren onnettomuudessa aikoinaan, jonka seurauksena jäänyt kireyden tunnetta. Lisäksi ryhtiongelmaa ja kipuilua niska-hartian sekä lanneselän alueella, mikä vaikuttaa työssä jaksamiseen.

Lue lisää

 


auron tikkurilaAuron Tikkurilan Kuntoasema

Auron Tikkurilan fysioterapeutti Saara otti vastaan auron tikkurilaensimmäisen koehenkilömme, joka on 33-vuotias ohjaaja palvelutalossa. Työnkuvaan liittyy raskaita potilassiirtoja. Hänellä on ollut useamman vuoden ajan oireilua niskahartiaseudussa; lihaskireyttä, päänsärkyä, huimausta ja käsien puutumista/tikkuilua.

Lue lisää

 


järvenpään kuntoJärvenpään Kuntohoito

Eijalla kipuja ja väsymystä niskahartia- , selkä- sekä pakara- alueilla. Hän myös kokee lihaskunnon heikentymistä raskauksien jälkeen. Toiveena lihaskunnon kohentuminen, vireystilan paraneminen ja tätä kautta kipujen helpottuminen.

Lue lisää

 


VireusVireus

Mäntsäläläinen Tapio oli toinen onnekkaista Mäntsälään valituista ja hän aloitti motivoituneena fysioterapeuttimme Nean kanssa yhteisen matkan kohti parempaa terveyttä.

Lue lisää

 


kirkkonummenKirkkonummen fysikaalinen hoitolaitos

Koehenkilöksemme valikoitui Esa, jolla on ollut vuosien varrella runsaasti erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Hänen toiveenaan olisikin nyt saada ohjausta vaivojen ennaltaehkäisemiseksi sekä päästä säännölliseen rytmiin lihaskunnon ylläpitämisessä.

Lue lisää

 


Apupiste Kitee Meillä tehdäänFysioKulma Oy

Tänään aloitti Auron Ihmiskoe-asiakas Sanna Apupiste Kitee Meillä tehdäänSavonlinnalainen projektin kohti kivuttomampaa huomista! Hänellä on ollut pitkä historia polvi-, alaselkä- ja niskahartiaseudun kipujen kanssa. Särkylääkkeiden käyttö on ollut lähes viikottaista.

Lue lisää

 


Apupiste Kitee Meillä tehdäänNeuvoset Fysio

Oireistona Apupiste Kitee Meillä tehdääntähän kokeeseen valikoituneella asiakkaalla on noin kuusi vuotta jatkunut ajoittainen hartia- ja pääkipuilu, sekä molempien käsien ajoittainen puutuminen. Pääkipuun hän on käyttänyt apteekista saatavia, reseptivapaita särkylääkkeitä.

Lue lisää

 


Suupohjan fysSuupohjan Fysikaalinen Hoitolaitos

Ensimmäinen käyntikerta: Tänään pääsi Auronin ihmiskoe, irti särkylääkkeistä, vauhtiin meidän toimipisteessä. Ensimmäisellä kerralla päästiin venyttelemään faskioita.

Lue lisää

 


KajaaniKajaanin OMT-Fysioterapia

Satu sai mahdollisuuden osallistua Auronin järjestämään fysioterapian “ihmiskokeeseen”. Tarjoamme 5 hoitokertaa, hänen vaivaansa sopiviaharjoitteita sekä 2 kk ajan iCoach etävalmennusta.

Lue lisää

 
 
 


Apupiste Kitee Meillä tehdäänFHL Apupiste Kitee

Ensimmäinen käyntikerta: Koehenkilömme on n. 30-vuotias palvelualalla työskentelevä henkilö. Työ on erittäin kuormittavaa niska-hartiaseudulle ja yläraajoille. Hänellä on ollut useita vuosia niska-hartiaseudussa ja vasemman lavan alueella kipua, mikä hankaloittaa työn tekemistä.

Lue lisää

 


Apupiste Kitee Meillä tehdäänMedirex

Anne on kärsinyt pitkään satunnaisista, mutta erittäin voimakkaista päänsäryistä sekä säteilyoireista oikeaan yläraajaan. Fysioterapeutin tutkimuksessa oireille löytyi selkeitä oireita provosoivia tekijöitä.

Lue lisää

 
 


LietoLiedon Fysioterapia

Fysioterapeutti Kirsi Uusikartano otti vastaan ihmiskoe-asiakkaamme, istumatyötä Lietotekevän 42-vuotiaan naisen. Hän kärsii rintarangan jäykkyydestä ja kivusta sekä alaselkäkivuista, ja myönsi, että liikkuminen on jäänyt vähäiselle, ja toivoikin saavansa ihmiskokeesta motivaatiota liikuntaan.

Lue lisää


KantaloimaaKanta-Loimaan Fysioterapia

Ihmiskoehenkilöitä saimme kaksin kappalein, toisen Loimaalle ja toinen Oripäähän. Olemme puolivälin krouvissa ja Kantaloimaaseuraavan käyntikerran jälkeen molemmilla alkaa icoach-jakso. Molempien henkilöiden särkylääkkeiden käyttö on ollut “monipuolista” aina tavallisista käsikauppalääkkeistä- vahvoihin lääkärin määräämiin lääkkeisiin.

Lue lisää


NastolaNastolan Kuntokeskus

Ensimmäinen käyntikerta: Ihimiskokeen ensimmäinen ja jännittävin päivä toistaiseksi. Aino saapui vastaanotolleni odottavaisin mielin. Hän oli positiivisesti yllättynyt päästessään tähän kokeeseen. Ainon suurin ongelma on toistuva kova päänsärky, mutta hän kokee ongelmakseen myös koko rangan alueen jäykkyyden.

Lue lisää


KuntokamariKuntokamari

Koehenkilömme Merja oli iloinen ja erittäin tyytyväinen, että juuri hänet oli valittu Kuntokamarimukaan ihmiskokeeseen. Merja on 46-vuotias taloushallinnon opiskelija, jolla on ollut selkäkipuja noin 6kk:n ajan. Oireet hiljalleen pahentuneet ja uutena oireena ilmaantunut säteilyoire vasempaan alaraajaan.

Lue lisää


PieksämäkiFysiocenter Pieksämäki

Koehenkilömme Antti saapui FysioCenteriin. Antti haki ihmiskokeeseen saadakseen apua erityisesti selkä- ja polvivaivoihinsa. Alkututkimuksessa fysioterapeutti Kari Kuivalaisen kanssa kartoitettiin lähtötilanne ja tehtiin fysioterapiasuunnitelma jatkoa varten.

Lue lisää

 


OMT itisAuron OMT Keskus Itis

Auron OMT Keskus Itiksen koehenkilöksi valikoitui timpurin työtä tekevä 52-vuotias OMT itisHarri. Harrin ongelmana ovat pitkään jatkuneet rintarangan jumiutuminen ja sitä seuraava päänsärky. Pahimmillaan päänsärky yltyy migreeniksi ja rakkaat kuntosalitreenit jäävät väliin.

Lue lisää


VirikeFysioterapia Virike

Virike on mukana Auron Fysioterapeuttien ihmiskokeessa, jossa 100 suomalaista koitetaan auttaa eroon turhista särkylääkkeiden käytöstä. Fysioterapeuttimme Jarno ja Marina ottivat vastaan koehenkilömme, joka on 46-vuotias mekaniikkasuunnittelija.

Lue lisää

 


Myyrmäki 1Auron Myyrmäen Kuntoasema

Leena on 75- vuotias rouva, jolla on ollut nivelkipuja jo vuosia vaihdellen eri nivelissä. Tällä hetkellä arjen toimintoja kuten ruoanlaittoa haittaamassa eniten on vasemman olkapään ja kyljen kipua. Kipulääkkeitä hän on joutunut käyttämään vuosikausia.

Lue lisää

 


KuntoplassiFysikaalinen Hoitolaitos Kuntoplassi

Fysioterapeuttimme Sanna otti innolla vastaan koehenkilömme. Hän haluaisi lisää jaksamista työhön ja arkeen sekä päästä jatkuvista niska- ja selkävaivoista eroon.

Lue lisää

 
 


FysiopisteFysiopiste Isokyrö Seinäjoki Laihia

Ihmiskoe saatiin käyntiin myös Isossakyrössä. Koehenkilömme Jonna tuli ensimmäiselle käynnille Fysiopiste Isokyrö motivoituneena ja innostuneena.

Lue lisää

 
 


FysioCenterFysio Center

Fysio Centerin koehenkilö Terhi kävi ensimmäisellä käynnillään fysioterapeutti Niko Puhakalla 26.1.2017. Terhi on kärsinyt selkä- ja niskakivuista pitkään.

Lue lisää
 
 
 


Kokemäen fysioterapia ja KuntosaliKokemäen Fysioterapia ja Kuntosali Oy

Fysioterapeutti Marja-Leena otti tänään vastaan koehenkilömme, joka on 43-vuotias hoitoalan työntekijä. Hänellä on ollut usean vuoden ajan ongelmaa alaselän kanssa.
Lue lisää

 
 
 


KlaukkalaKlaukkalan fysikaalinen hoitolaitos

Koehenkilömme Sirpa saapui tänään iloisena Klaukkalan fysikaaliseen laitokseen. Hänen kanssaan matkaa seuraavat 3 kk tekee OMT-fysioterapeutti Katri Karttunen.

Lue lisää

 
 


POrvoon KuntofunktioPorvoon Kuntofunktio

Porvoon Kuntofunktioon valikoitui ihmiskokeeseen 33-vuotias kevyttä toimistotyötä tekevä nainen. Fysioterapeuttina Jesse Turunen.

Lue lisää

 
 


Kurikan_laakintavoimisteluKurikan Lääkintävoimistelu Marita Ottela Oy

Fysioterapia ottela Sodassa turhia lääkkeitä vastaan: Asiakkaalle tarjotaan 5 x fysioterapiaa sekä 2kk nettivalmennusta Oma Olonosturin kautta.

Lue millainen oli ihmiskokeen ensimmäinen päivä!

 


Siilijärven_Fysikaalinen_HoitolaitosSiilinjärven Fysikaalinen Hoitolaitos
Fysioterapeutti Teemu otti vastaan koehenkilömme, joka on 46-vuotias kokki. Hänellä on vasemmassa olkapäässä vanha vamma ja viimeisen 3 vuoden aikana oireet ovat selvästi pahentuneet. Kipu häiritsee jatkuvasti nukkumista ja raskaampien esineiden nostelu on tällä hetkellä mahdotonta. Lisäksi koehenkilöämme kiusaa alaselän jatkuva aamujäykkyys ja satunnaiset pahemmat kipujaksot, jotka alkavat tilanteissa joissa esimerkiksi astuu toisella jalalla tyhjän päälle tai horjahtaa.

Lue lisää


Aktiivi Fysioterapia Tampere OyAktiivi Fysioterapia Tampere Oy
Ensimmäinen koehenkilömme on Elina, jolla on taustalla 14 vuoden telinevoimistelu-ura. Elinalle on sattunut uran aikana useita loukkaantumisia. Viime vuosien ajan hän on kärsinyt mm. alaselän ja lavan seudun kiputiloista.

Lue lisää

 
 


Veto ja LepoVeto ja Lepo
Ihmiskoehenkilömme Neea saapui iloisena ja tyytyväisenä ensimmäiseen tapaamiseen Veto ja lepoon – oli iloinen kun kerrankin voitti jotain! 19 vuotiaalla neitokaisella ollut päänsärkyjä jo useamman vuoden ajan kuukausittain.

Lue lisää

 
 


Apupiste Kitee Meillä tehdäänKuopion OMT-Keskus
Auronin sota särkylääkkeitä vastaan on käynnissä myös Kuopiossa. Ihmiskokeeseen osallistuu Sanna, jolla hartia -ja niskakivut ovat olleet ihan päivittäisiä vuosia ja haittaavat kassalla työskentelyä ja koulunkäyntiä hyvin usein.

Lue lisää

 


Fysio-KanervoFysio Kanervo
Koehenkilö Kati saapuu fysioterapeutti Marin vastaanotolle odottaen saavansa apua kipujen hoitoon. Hän on reilun vuoden ajan kärsinyt iskias tyyppisestä kivusta, myös hermosärkyä on ilmennyt. Katin ongelmana on liiallinen pinnallisten lihasten aktivoituminen.

Lue lisää

 
 


Hämeenlinnan-Kuntohoito kyHämeenlinnan Kuntohoito ky
Koehenkilömme saapui iloisena Hämeenlinnan Kuntohoitoon fysioterapeutti Elina Heikkisen vastaanotolle. Koehenkilömme on 30- vuotias toimistotyötä tekevä nainen. Hän tuli valituksi Auronin ihmiskokeeseen rintarangan toistuvien lukkotilojen ja lavan seudun kipujen vuoksi. Vaivat haittaavat muun muassa juoksuharrastusta. Alkututkimuksessa havaittiin rintarangassa jäykkyyttä ja hartioilla ja selässä lihaskireyttä. Elina ohjasi hänelle rintarangan liikkuvuutta lisääviä harjoituksia sekä lavan lihasten vahvistavia harjoituksia.

Lue lisää

 


Fysio-EskolaFysio-Eskola
Fysio-Eskolassa lyötiin tulevasta kättä päälle koehenkilö Arja Björkin kanssa. Arjaa on vaivannut pitkittynyt olkapääkipu, jonka vuoksi liikunta on jäänyt viime aikoina hyvin vähäiselle. Ensimmäisellä hoitokerralla fysioterapeutti Nora Cedergren kartoitti lähtötilanteen jonka perusteella laadittiin kotiharjoitusohjeet.

Lue lisää


Kotkan-OMT-FysioKotkan OMT-Fysio
Koehenkilömme Marita Lindström saapui iloisena Kotkan OMT-Fysioon. Marita tuli valituksi koehenkilöksi, koska hän halusi saada apua erityisesti polvi- ja niskavaivoihinsa. Alkututkimuksessa fysioterapeutti Tero Somervuoren kanssa kartoitettiin lähtötilanne.

Lue lisää


FysioTrainingFysioTraining
Ihmiskoe turhia särkylääkkeitä vastaan on alkanut! Anu Taavila on kärsinyt alaselän kivuista jo vuosia, joita on hoidettu särkylääkkeillä. 3kk sitten ostoskorin laskeminen maahan aiheutti lopullisen alaselän ärtymisen, joka ei mennyt ohi edes särkylääkkeillä.

Lue lisää


AuronLahdenFysteamAuron Lahden Fysteam
Fysioterapeutti Antti otti vastaan ensimmäisen koehenkilömme, joka on 34-vuotias sähköasentaja. Hänellä on ollut 2-3 vuoden ajan oireilua rintalastan puolella; kipuheijastetta vasemmassa yläraajassa sekä hartiajumitusta. Arjessa oireet häiritsevät eniten nukkumista. Kylkimakuulla on vaikea olla, koska asento aiheuttaa kipua/painetta rintalastaan.

Lue lisää