1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää Auron Oy (jäljempänä Järjestäjä), Auron Oy c/o Auron Lahden Fysteam Oy, Vapaudenkatu 23 B

15140 Lahti (Y-tunnus: 1904417-7).

  1. Sääntöjen hyväksyminen

Nämä säännöt koskevat Järjestäjän järjestämiä kilpailuja tai arvontoja. Säännöt tulee lukea huolellisesti läpi ennen osallistumista kilpailuun tai arvontaan. Osallistumalla kilpailuun tai arvontaan hyväksyt ja sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.

  1. Kilpailun tai arvonnan palkinnot

Kilpailun tai arvonnan palkinnot määritellään jokaiselle kilpailulle tai arvonnalle erikseen. Palkintojen tarkka sisältö tiedotetaan jokaisen kilpailun tai arvonnan yhteydessä, julkaisuun liitetyissä erillisissä ohjeissa.

  1. Kilpailuun tai arvontaan osallistuminen ja voittaminen

Järjestäjän järjestämiin kilpailuihin tai arvontoihin on mahdollista osallistua eri tavoin. Tarkat osallistumisohjeet sekä alkamis- ja päättymispäivät ilmoitetaan kilpailu- tai arvontakohtaisissa ohjeissa erikseen.

Kilpailujen ja arvontojen voittajat arvotaan satunnaisesti kaikkien osallistujien kesken. Kilpailun voittajalle tai voittajille ilmoitetaan voitosta mahdollisimman pian arvonnan suorittamisen jälkeen vastausviestinä julkaisussa, henkilökohtaisella viestillä tai merkkaamalla voittajan käyttäjätunnus julkaisuun. Voittaja toimittaa Järjestäjälle yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten yksityisviestillä tai erikseen sovituissa tilanteissa sähköpostitse Järjestäjän antamaan osoitteeseen.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä voittajan julkaisupäivästä, arvotaan uusi voittaja ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

  1. Palkintojen toimittaminen

Kilpailujen tai arvontojen palkintojen toimituksesta voittajille sovitaan erikseen voittajien kanssa. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voida vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.

  1. Kilpailun järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät ole teknisistä syistä tulleet perille. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista eikä muista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu julkaisun erillisissä ohjeissa mainitun palkinnon määrään ja arvoon sekä palkinnon luovuttamiseen. Järjestäjät pidättävät oikeuden sääntömuutoksiin. Muutoksista ilmoitetaan Auronin Facebook-sivuilla.

  1. Valitukset

Arvonnan toteutusta koskevat valitukset arvontatietoineen tulee osoittaa järjestäjälle 14 päivän kuluessa valituksen syyn selviämisen jälkeen kirjallisena seuraavaan info@auron.fi. Puhelimitse annettuja tai myöhästyneitä valituksia ei käsitellä.

  1. Tietosuoja

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät Auron Oy:lle oikeuden käyttää kilpailun voittajan henkilötietoja kilpailun järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin. Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi sekä arvonnan voittajien tavoittamiseksi.

  1. Facebook ei ole osallinen kilpailun järjestämiseen.

Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook kaikesta vastuusta.