Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

FysioKulma Oy

Ensimmäinen käyntikerta: Tänään aloitti Auron Ihmiskoe-asiakas Sanna Apupiste Kitee Meillä tehdäänSavonlinnalainen projektin kohti kivuttomampaa huomista! Hänellä on ollut pitkä historia polvi-, alaselkä- ja niskahartiaseudun kipujen kanssa. Särkylääkkeiden käyttö on ollut lähes viikottaista. Hevostenhoitajana toimiva Sanna mainitsi, että hevosetkin huomaavat hänen hermostuneisuutensa kipujen yltyessä.

Fysioterapeutti Jyri Mäkitalo haastatteli ja teki alkukartoituksen Sannalle. Tämän jälkeen tehtiin ensiapuhoito selän alueelle, jonka jälkeen Sanna sai pari selänhuoltoharjoitusta kotiin tehtäväksi. Toivotetaan Sannalle hyvää starttia kohti särkylääkkeetöntä vuotta 2017!

Toinen käyntikerta: Sanna Savonlinnalainen tuli tänään toiselle fysioterapiakerralleen. Tällä kertaa fysioterapeuttina toimi Tiia Kokkonen. Tiia kyseli Sannan tuntemukset viime kerrasta ja Sanna kertoi että alaselkä on tuntunut paremmalta ja vähemmän jäykältä viime kerran käsittelyn jälkeen.

Kontrolloitiin kotiharjoitteet, joita Sanna on tehnyt lähes päivittäin ja parhaimmillaan kaksikin kertaa päivässä. Hienoa! Sanna jatkaa samojen harjoitteiden tekemistä, kiinnittäen huomiota muutamaan tekniseen seikkaan jotta liikkeet toimivat vielä tehokkaammin arjessa.

Tiia kyseli muutamia seikkoja ravitsemuksesta ja energiansaannista sekä nesteytyksestä, koska Sannan työ on fyysistä.  Sannan selkää käsiteltiin ja käytiin läpi pari harjoitetta selän kontrollia helpottamaan.

Neljäs käyntikerta: Sanna on käynyt kolmannella käynnilla ja eilen Sanna Savonlinnalainen aloitti 2kk kestävän omatoimiharjoittelujakson. Kipulääkkeitä on mennyt viime viikkoina vähemmän. Hevostenhoitokin on sujunut vähemmillä kivuilla!