Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Fysikaalinen Hoitolaitos Kuntoplassi

Ensimmäinen käyntikerta: Fysioterapeuttimme Sanna otti innolla vastaan koehenkilömme.
Hän haluaisi lisää jaksamista työhön ja arkeen sekä päästä jatkuvista niska- ja selkävaivoista eroon.Fysikaalinen Hoitolaitos Kuntoplassi

Aloitimme lähtötilanteen kartoituksen koko kehon fysioterapeuttisella tutkimuksella, johon kuului mm. kuvissa näkyvät alaraaja- ja kävelyn analyysi. Tutkimisen perusteella koehenkilömme kanssa aloitetaan ensin syvien lihasten aktivoimisella, joiden hahmottamisen apuna käytettiin kuvassa näkyvää Stabilizer-tyynyä. Lisäksi niskan syvien lihasten rentouttamiseen Sanna ohjasi harjoitteita chiball-pallolla.

Jatkossa tavoitteena selättää jatkuvat vaivat aktiivisella fysioterapialla! Seuraamme motivoituneen koehenkilömme matkaa koko ihmiskokeen ajan!

Kolmas käyntikerta: Ihmiskokeeseen osallistujamme on käynyt nyt kolme kertaa fysioterapiassa. Tuntemus on ollut parempi, niska- ja selkävaivat ovat vähentyneet. Terapiakertoihin on kuulunut aktiivisia harjoitteita, joissa pääpaino on ollut vatsa- ja selkälihasten vahvistamisessa. Lisäksi on tehty kehonhallinta- ja toiminnallisia harjoitteita. Koe jatkuu.

Neljäs käyntikerta: Ihmiskokeesta postaamisemme on ollut tauolla koehenkilömme sairastelun vuoksi. Olemme nyt päässeet etävalmennusvaiheeseen, jota kestää yhteensä kaksi kuukautta. Tänä aikana asiakas saa fysioterapeuttiin yhteyden iCoach-ohjelman kautta, jonne kaikki asiakkaan ohjelmat myös ladataan näkyviin.

Koehenkilön kanssa on pidetty tiivistä yhteyttä ohjelman kautta ja hän on harjoitellut omatoimisesti kaikki terveenä olo ajat. Selän ja niskan tilanne on ollut selvästi lähtötilannetta parempi vaikka jakso on ollut sairastelun vuoksi rikkonainen. Ihmiskokelaan lopputilanteesta ja -tutkimuksesta sekä jatko-ohjeista raportoidaan vielä lisää.
Viides käyntikerta: Saimme olla mukana Auronin valtakunnallisessa Ihmiskokeessa, jonka tavoitteena oli tehdä 100 terveempää suomalaista fysioterapian avulla. Ilolla voimme kertoa Ihmiskokeen onnistuneen koehenkilömme kohdalla Oikeanlaisella liikeharjoittelulla ja ryhdin korjaamisella koehenkilömme selätti särkylääkekierteen sekä tuki- ja liikuntaelinvaivat. Taas yksi hieno osoitus liikkeen merkityksestä terveydellemme!

 

Lisää kertomuksia ihmiskokeesta