Ennen ensimmäistä ja viimeistä käyntiäsi

Haluamme valmistautua tuloosi mahdollisimman hyvin, ja siksi pyydämme sinua täyttämään lomakkeen, jolla kerrot meille perustietoja itsestäsi ja terveydentilastasi. Hoitojaksosi lopuksi pyydämme sinua täyttämään samankaltaisen lomakkeen, jotta saamme parhaan mahdollisen kuvan voinnistasi ja voit sopia terapeuttisi kanssa mahdollisesta jatkohoidosta. Voit täyttää lomakkeet juuri silloin kun sinulle sopii. Käytössä on tietoturvallinen, salattu yhteys.

Oikea lomake? Jos olet tulossa tuki- ja liikuntaelimistön hoitoon (esim. niska- tai hartiakipu, selkäkipu, tenniskyynärpää, kipeä polvi), neurologiseen fysioterapiaan (esim. Parkinson, MS, aivohalvaus, lasten terapiat), toimintaterapiaan tai kuntotestiin täytä lomake valitsemalla allaolevista vaihtoehdoista.

Esitietolomakkeet

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia Täytä tämä lomake, jos olet tulossa meille esimerkiksi selän, niskan, hartioiden, jalkojen, polven ja kyynärpään hoidon vuoksi. Jos olet epävarma minkä lomakkeen täyttäisit, täytä tämä.
Neurologinen fysioterapia Täytä tämä lomake, jos sinä tai läheisesi olet tulossa meille esimerkiksi vammautumisen, synnynnäisen vamman, MS taudin tai aivohalvauksen vuoksi. Sama lomake lapsi- ja aikuisasiakkaille.
Toimintaterapia Täytä tämä lomake jos sinä tai läheisesi olet tulossa meille toimintaterapiaan. Sama lomake lapsi- ja aikuisasiakkaille
Ikääntyneiden fysioterapia Täytä tämä lomake, jos sinä tai läheisesi olet tulossa meille kuntoutukseen toimintakyvyn laskemisen vuoksi, tarvitset kuntoutusta kotiin tai kaipaat esim. lonkkamurtuman jälkeistä kuntoutusta.

Kuntotesti

Täytä tämä lomake, jos olet tulossa meille kuntotestiin

iCoach valmennus

Täytä tämä lomake, jos olet tulossa iCoach valmennukseen


Lopputietolomakkeet

iCoach valmennus

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia

Neurologinen fysioterapia

Ikääntyneiden fysioterapia

Toimintaterapia