Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Avain Fysio

avainfysio saloEnsimmäinen käyntikerta: Hanna saapui Avain Fysioon jo useamman vuoden kestäneiden polvikipujen vuoksi. Hanna on erittäin aktiivinen liikkuja, eikä haluaisi polvikipujen estävän hänen liikkumistaan tulevaisuudessa.
Aiemmin Hanna on hoitanut polvikipujaan kotikonstein esim. kylmähoidolla, sekä hänelle on teetetty tukipohjalliset hänen työkenkiinsä.

Fysioterapeuttimme Taija Tomberg suoritti alkututkimuksen, jonka perusteella muodostetaan Hannalle sopiva hoitokokonaisuus. Lisäksi 1. hoitokerralla Hannalle ohjattiin yksilölliset harjoitteet, jotka lähetettiin hänelle Oma Olonosturin kautta.

Toinen käyntikerta: Ensimmäisen fysioterapiakäynnin jälkeen Hanna on aktiivisesti tehnyt ohjattuja kotiharjoitteita ja harjoitteet ovat sujuneet hyvin. Eilen toisella käynnillä Hannalle ohjattiin progressiivisesti edeten harjoitteet astetta vaikeampina, sekä polvinivelen koukistusharjoite. Lisäksi polvikipuja hoidettiin akupunktiolla.


Kolmas käyntikerta: Edellisen fysioterapiakäynnin akupunktion jälkeen Hanna nukkui seuraavan yön heräämättä kertaakaan. Aiemmin hän on heräillyt öisin polvien särkyyn.
Alkututkimuksessa molemmissa polvissa oli selvää liikerajoitusta, mutta nyt liikelaajuudet ovat kehittyneet.
Hanna on jatkanut harjoittelua aktiivisesti. Yhden harjoitteen Hanna on kokenut haastavaksi, mutta muuten harjoittelu on sujunut hyvin. Nyt Hannan harjoitusohjelmaa päivitettiin ja hän jatkaa harjoittelua Oma Olonosturin avulla.


Neljäs käyntikerta: Ihmiskoehenkilömme Hanna kävi neljännen kerran vastaanotollamme. Kiireisestä arjestaan huolimatta hän on ehtinyt harjoittelemaan aktiivisesti. Vaikka yhden harjoitteen kanssa on edelleen ollut sopivasti haastetta, on siitä huolimatta harjoitteet sujuneet hyvin ja Hanna on “yläpeukuttanut” Oma Olonosturissa. Edistymistä on tapahtunut edelleen ja polvien liikkuvuudet ovat nyt normaalit.
Vielä viikko jatketaan Oma Olonosturin käyttöä, jonka jälkeen siirrymme iCoach-palvelun etävalmennukseen. Sieltä Hanna näkee fysioterapeutti Taijan tekemän harjoitusohjelman ja voi koska tahansa lähettää viestiä, jos tulee kysyttävää etävalmennuksen aikana. Myös Taija pystyy seuraamaan Hannan edistymistä. N. 2kk:n kuluttua Hannalla on vielä yksi fysioterapiakäynti edessä.

Viides käyntikerta: Ihmiskoeasiakkaamme Hannan fysioterapiajakso saatiin tällä viikolla päätökseen. Hanna on ollut hyvin tyytyväinen fysioterapiaan. Hän ei enää tarvitse ollenkaan särkylääkkeitä, eikä hän ole enää heräillyt öisin polvisärkyihin. iCoach -etävalmennuksen Hanna koki hyödylliseksi, koska fysioterapeutti Taijan laatima harjoitusohjelma kulki koko ajan kännykässä mukana.