Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Auron på Svenska

Fysioterapi

Auron tillhandahåller ett brett utbud av högkvalitativa fysioterapitjänster. Vi är den ledande aktören inom fysioterapi, rehabilitering och välbefinnande i Finland. Auron-kedjan av fysioterapiexperter består av mer än 100 certifierade partners över hela Finland. Auron fysioterapeuter är experter på att behandla muskuloskeletala störningar i rygg, nacke, axel och även problem i övre och nedre extremiteter. Våra enhetliga terapikoncept, kontinuerlig utveckling och träning säkerställer den höga kvaliteten som vi fortsätter att mäta genom resultat och effektivitet. Våra behandlingsprocesser syftar inte bara till att förhindra återfall av muskuloskeletala symtom utan också att främja ett aktivt sätt att leva och självvård.

Massage

Massage hjälper till med muskelvärk och smärta och den smärta de orsakar, den slappnar också av och ger en känsla av välbefinnande. Massage kan hjälpa till att påskynda återhämtningen efter sport efter behov och förbättra prestandan.

Nu det första besöket på MASSAGE -50%
Prisexempel i storstadsområdet: 19,95 € (30 min) / 24,95 € (45 min) / 29,95 € (60 min)

Klicka på länken nedan så ser du platserna som ingår i kampanjen.