Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Suomalainen fysioterapiayritys Auron laajentaa toimintaansa Jyväskylään

Suomalainen  fysioterapian, kuntoutuksen sekä fyysisen hyvinvoinnin asiantuntijayritys Auron vahvistaa toimintaansa Keski-Suomessa ja avaa uuden fysioterapiapalveluja tarjoavan toimipisteen Jyväskylän keskustassa. Auron tarjoaa asiakkailleen tutkitusti vaikuttavaa ja laadukasta hierontaa, fysioterapiaa sekä OMT-fysioterapiaa*. Fysioterapiaketjun palvelupalettia täydentävät digitaaliset palvelut, jotka tukevat fysioterapiaan oleellisesti kuuluvaa itsenäistä kotiharjoittelua sekä täydentävät ja vahvistavat asiakkaan hoitopolkua.

Jyväskylän Väinönkatu 38:ssa, kauppatorin vieressä sijaitseva Auron palvelee asiakkaitaan tarjoamalla heidän käyttöönsä koko ketjun ammattitaidon. Alkuvaiheessa Auron työllistää Jyväskylässä kaksi fysioterapeuttia, ja vastaavana fysioterapeuttina toimii Maiju Matilainen.

-Jyväskylä lähialueineen on meille tärkeä ja luonnollinen laajentumiskohde, ja olemme innoissamme voidessamme nyt avata oman toimipisteen myös Jyväskylään. Tämä on osa strategiamme mukaista laajentumista. Tavoitteenamme on kasvattaa uuden toimipisteemme toimintaa ja henkilömäärää entisestään, kertoo Auron-ketjun toimitusjohtaja ja perheyrittäjä Panu Kuusisto.

Auronin fysioterapialla eroon kivusta ja kipulääkityksestä

Auron-ketju antaa tutkimuksen** mukaan asiakkailleen kipua ja kipulääkitystä merkittävästi vähentävää hoitoa. Jopa yli 83 prosenttia ketjun asiakkaista pääsi eroon tai pystyi vähentämään kipulääkitystään. Asiakkaiden yleinen hyvinvointi ja toimintakyky ovat niinikään parantuneet selvästi jo lyhyen hoitojakson aikana.

-Fysioterapiamme merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista hyvinvoinnin kohentumista. Aina kannattaa selvittää terveydenhuollon ammattilaistemme kanssa, mistä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat saattavat johtua. Kovin pitkään ei kannata odottaa, sillä tutkimukset osoittavat, että fysioterapiaan kannattaa tulla jo ennen kuin vaivat ehtivät kroonistua.

Auron-konserni on erikoistunut työkyvyn ylläpitämiseen ja palauttamiseen ammattimaisesti toteutetun, laadukkaan fysioterapian keinoin sekä kivun poistamiseen ilman turhia lääkkeitä. Monipuolisten ja kehon eri ongelmia kattavasti hoitavien palvelujen vaikuttavuutta tutkitaan jatkuvasti, mikä varmistaa laadukkaat ja tehokkaat fysioterapiapalvelut. Auron-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 7,6 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 130.  Auron-konserniin, Auron-ketjuun ja Auron-yhteistyöyrityksiin kuuluu yhteensä yli 170 fysioterapiapalveluja tarjoavaa toimipistettä yli sadalla eri paikkakunnalla Suomessa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Panu Kuusisto, Auron Oy, puh. 050 2947 

panu.kuusisto@auron.fi

*OMT-fysioterapia on ortopedinen manuaalinen terapia eli fysioterapeuttien antama tuki- ja liikuntaelinsairauksien manipulaatiohoito

**Auron-asiakastutkimus 2018