Sata kertaa vähemmän särkylääkkeitä, sata kertaa enemmän lihasvoimaa.

Suomalaisten omistama Fysioterapiaketju Auron vahvistuu uudella liiketoimintamallilla.

Tammikuussa 2017 Auron lahjoitti kroonisesta kivusta kärsiville 100 ilmaista fysioterapian hoitojaksoa, joiden tuloksena osallistujat pystyivät vähentämään reilusti särkylääkkeiden käyttöä tai pääsivät niistä kokonaan eroon.

Kesäkuussa Auron kutsui 100 senioria kuntosalille fysioterapeutin ohjaukseen kokeilemaan hyväksi todistettua vastusharjoittelua tavoitteena ennaltaehkäistä lihaskunnon heikentymisestä johtuvia vaivoja.

Erinomaisista tuloksista johtuen fysioterapian asiantuntija Auron aikoo jatkaa missiotaan taistella turhaa kipua ja siihen syötäviä särkylääkkeitä vastaan fysioterapian ja liikunnan voimalla. Samalla toimitusjohtaja Panu Kuusisto julistaa sodan yrittäjyyden puolesta.

Fysioterapia-ala on ketjuuntumassa yritysostojen kautta. Suomalaisomistuksessa olevan valtakunnallisen Auron-ketjun toimitusjohtaja Panu Kuusiston mukaan Auron haluaa uida vastavirtaan ja lisätä alan yrittäjävetoista liiketoimintaa Suomessa: ”Auronin liiketoimintamalli vaihtuu yrittäjävetoiseksi valtakunnalliseksi franchising-ketjuksi, ainoana Suomessa. Muutos on jo alkanut. Yrittäjyys takaa omistautumisen asiakkaan hoitoon, ja samalla franchising-malli antaa yrittäjälle suuren ketjun resurssit pienemmillä riskeillä.”

Franchising-malli helpottaa yrittäjäksi ryhtymistä

“Tämä on loistava mahdollisuus myös nuorille fysioterapeuteille ryhtyä yrittäjäksi ja viedä alan osaamista ja asiantuntijuutta eteenpäin,”  sanoo itsekin kovan koulun yrittäjänä käynyt Panu Kuusisto.  Kuusisto sanookin sotivansa nyt yrittäjyyden puolesta. “Auron on ollut tähänkin asti edelläkävijä digitaalisissa työvälineissään, hoitojen laadun valvonnassa sekä vaikuttavuuden seurannassa. Seuraavaksi panostetaan uudistuviin toimipisteisiin ja asiakaskokemuksen hiomiseen huippuun. Tämä kaikki on mahdollista uudessa toimintamallissa.”

Siksi myös missio hoitaa mahdollisimman monta suomalaista kuntoon ja eroon turhista

lääkkeiden syömisestä jatkuu. Tavoitteena on, että missiota vie eteenpäin 100 kipua kovempaa fysioterapian franchising-yrittäjää ympäri Suomea.

#yrittäjyys #fysioterapia #sotaturhialääkkeitävastaan #suomi100

 

Lisätietoja ja haastatteluja antaa:

Panu Kuusisto

Auron Oy

Keskuskatu 6 E, 00100 Helsinki

+358 50 2947

panu.kuusisto@auron.fi

@panukuusisto

@auronft