Toimintamme jatkuu mahdollisimman normaalina koronavirustilanne huomioon ottaen. Palvelumme ovat käytössä myös videovastaanoton ja kotikäyntien muodossa.

Maksuton webinaari: Polven nivelrikko 22.9.2020 klo 18-19


Yleisimmät toimintakykyä ja liikkumista haittaavat nivelrikot ovat polvissa ja lonkissa, mutta sitä voi esiintyä missä tahansa nivelessä, esimerkiksi sormen nivelessä. Auron järjesti maksuttoman asiantuntijawebinaarin “Polven nivelrikko”, jossa mielenkiintoisella ja käytännön läheisellä tavalla pureuduttiin polven nivelrikon aiheuttamiin ongelmiin sekä polvien hyvinvointiin vaikuttaviin tekijöihin. Asiantuntijamme jakoivat vinkkejä miten oireisiin kuten kipuun voidaan vaikuttaa.
Asiantuntijoina webinaarissa toimivat fysioterapeutit Mika Ulaska ja Minttu Vartia.

Katso webinaaritallenne tästä

Mika on OMT fysioterapeutti, tuki- ja liikuntaelimistön erikoisasiantuntija. Mika on toiminut asiantuntijajäsenenä Suomen Fysioterapeutit ry:n julkaisemassa näyttöön perustuvassa polven ja lonkan nivelrikon fysioterapiasuosituksessa.

Minttu on kokenut tuki-ja liikuntaelimistön fysioterapian asiantuntija. Kokemusta on erityisesti pitkittyneen kivun hoidosta ja leikkausten jälkeisestä fysioterapiasta.