Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Junnulahjoitus

 

JUNNUJEN JALAT KUNTOON

JUNNULAHJOITUKSEN VOITTAJA ON ARVOTTU! ?
Eräviikingit, A-tyttöjen salibandyn edustusjoukkue Helsingistä on voittanut itselleen Auronin jalkatutkimukset sekä FootBalance-pohjalliset. ONNEKSI OLKOON!

Saimme todella paljon osallistujia, superkiitos kaikille asiasta kiinnostuneille. Pidetään yhdessä junnuistamme huolta!

 

Nuorena aloittaneiden ja yhtä lajia pitkään harrastaneiden lasten ja nuorten kroppa on kovalla rasituksella. Harmittavan usein aktiivisesta harrastamisesta seuraa myöhemmin mm. jalka-, polvi- tai lonkkaongelmia.

Monia nuoria vaivaavat kantakalvon tulehdukset, akillesjänteen tulehdukset, penikkatauti sekä rasitusvammat polven ja lonkan alueella. Jalkojen virheasennot heijastuvat helposti myös muihin kehonosiin ja päinvastoin.

Auron haluaa tukea lasten ja nuorten liikkumista, mutta kasvattaa samalla tietoisuutta virheasentojen varhaisen tutkimisen ja korjaamisen tärkeydestä.

Auron lahjoittaa kokonaiselle juniorijoukkueelle (15-19 v) perusteellisen jalkojen tutkimuksen ILMAISEKSI (sisältää jalkojen, nilkkojen, lonkkien ja nivelten tutkimisen) sekä Footbalancen yksilöllisesti muotoillut pohjalliset kaupan päälle (lahjoituksen kokonaisarvo n. 250€/nuori).

Lahjoituksen tarkoituksena on kartoittaa nuorten urheilijoiden jalkojen virheasentoja ja niitä korjaamalla ennaltaehkäistä tulevia kipuja ja vaivoja.

Voit ilmoittaa arvontaan minkä tahansa (15 – 19v) urheilujoukkueen, jonka haluat voittavan. Liikuntalajilla ei ole väliä. Tanssi, fudis, lätkä, koris, taitoluistelu, curling tai kuviokellunta – kaikki käy! Mitä useampi junnu, valmentaja, jojo tai henkilö tukijoukoista osallistuu arvontaan, sitä suurempi todennäköisyys joukkueella on voittaa!

Voittaneesta joukkueesta tehdään video Auronin käyttöön.

 

 

 

KILPAILUN SÄÄNNÖT

 

LUE LISÄÄ JALKATUTKIMUKSESTA