Ifin ja Auronin yhteistyö jatkuu

If Vahinkovakuutuksen ja Auronin yhteistyö jatkuu pilotointivaiheen jälkeen.

Sopimus koskee Ifin Suomessa myöntämiä ja markkinoimia lakisääteisiä vakuutuksia ja Auronin näiden vakuutusten piiriin kuuluville ihmisille tuottamia fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja.

“Yhteistyö Ifin ja Auronin välillä on lähtenyt hyvin käyntiin. Pystymme yhdessä tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin parempaa ja sujuvampaa palvelua. Hoidon saatavuus ja laatu ovat olleet merkittävimpiä tekijöitä yhteistyön rakentamisessa. Auronin valtakunnallisuus ja toisaalta keskitetty asioiden hoitaminen ovat myös niitä tekijöitä, jotka ovat luoneet mahdollisuudet yhteistyölle”, kertoo Ifin henkilökorvausten palvelupäällikkö Mikko Rautavuori.

“Yhteistyön avulla vakuutuksien piiriin kuuluvien ihmisten hoitoon ohjausta ja kuntoutumista työ- ja toimintakykyiseksi voidaan nopeuttaa. Vaikuttavuuden raportoinnin avulla varmistamme palveluidemme laadun ja kumppanimme saa kokonaiskäsityksen kuntoutuksen toteutuksesta valtakunnallisesti”, selvittää myyntijohtaja Nina Punakivi Auronista.

If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuutusyhtiö. Auron on Suomen suurin yksityinen fysioterapia- ja kuntoutuspalveluiden tuottaja.

Lisätietoja:

If Vahinkovakuutus Oy
palvelupäällikkö Mikko Rautavuori
p. 010 514 2711

Auron Oy
myyntijohtaja Nina Punakivi
p. 050- 351 4453