Fysioterapiaketjun yrityspalkinto Raisioon

Maanlaajuisen Auron-fysioterapiaketjun Vuoden ketjuyritys- tunnustus meni Raisioon Veto ja lepo Oy: lle.

Nopeasti valtakunnalliseksi laajentunut fysioterapiaketju Auron on myöntänyt Vuoden ketjuyritys- palkinnon raisiolaiselle Veto ja lepo Oy: lle. Vuoden ketjuyritys- tunnustus valitaan vuosittain Auron ketjun ohjausryhmän toimesta, jossa edustettuina ovat ketjun partneriyritykset.

Auron-ketjun myöntämän tunnustuksen palkitsemisperusteissa painotettiin Veto ja lepo Oy: n aktiivista toimintaa omalla alueellaan. Lisäksi raati arvosti sitä, että Veto ja lepo on tänä päivänä erinomaisesti ajassa mukana ja jonka tekemisen keskiössä on asiakaskokemus. Yritys on myös investoinut uusiin laitteisiin, joista esimerkkeinä Shockwave Chattanooga- paineilma ja PhysioTouch- alipaine hoitolaitteet.

– Tärkeintä meille on ollut saada verkostoitumisen tuoma hyöty suoraan asiakkaittemme ulottuville, sanoo toimitusjohtaja Piko Järvinen.

Tavoitteena ylivertainen asiakaskokemus

Yrityksen on perustanut Hanna Malmi 1975 ja vuonna 2015 se siirtyi siellä työskentelevien fysioterapeuttien omistukseen. Yrittäjien mielestä palveluyrityksen menestyksen avain on jatkuva kehittyminen asiakkaiden parhaaksi.

– Auron-ketjun tuoma laatutakuu ja huipputason koulutukset henkilöstön osaamisen ylläpidossa sekä ainutlaatuinen raportointijärjestelmä tuottavat meille ja viime kädessä asiakkaillemme lisäarvoa mm. parempana palveluna, Piko Järvinen kertoo.

Fysioterapiassakin ennalta ehkäisevä näkökulma nosteessa

Fysioterapiassa itse käyntikerrat ovat lyhentyneet ja painopiste on siirtynyt harjoitteluun erityisesti käyntien välissä sekä niiden jälkeen. Harjoittelu tutkitusti ehkäisee vaivojen uusiutumista.

– Oma Olonosturi on nettipohjainen järjestelmä, joka motivoi ja kannustaa harjoittelemaan sovittuina päivinä ja varmistaa parhaan lopputuloksen. Samalla se toimii asiakkaan ja fysioterapeutin yhteydenpitokanavana. Tämänkin välineen olemme saaneet käyttöömme ketjujäsenyyden kautta, Piko Järvinen sanoo.

Auron ketjun jäsenet ovat itsenäisiä suomalaisia yrittäjiä, joita yhdistää halu kehittää, kehittyä ja kasvaa asiakkaittensa parhaaksi. Auron-ketjulla on yhteensä noin 120 toimipistettä lähes sadalla paikkakunnalla. Auron-ketjun kokonaisliikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa ja ketjussa työskentelee 400 fysioterapian ammattilaista.

Lisätietoja:

Panu Kuusisto, toimitusjohtaja, Auron Oy, puhelin 050 2947

panu.kuusisto@auron.fi

Piko Järvinen, yrittäjä, toimitusjohtaja Veto ja lepo Oy, puhelin 02 4340550

piko@vetojalepo.fi