Toimintamme jatkuu mahdollisimman normaalina koronavirustilanne huomioon ottaen. Palvelumme ovat käytössä myös videovastaanoton ja kotikäyntien muodossa.

Auronilta maksuton K65-seniorijumppa ja muita #online-jumppia


Hyvä Auronin asiakas,

Korona – kriisi jatkuu ja aiheuttaa lisääntyvässä määrin epämukavuutta meille kaikille. Liikunta on yksi hyvinvoinnin peruspilareista. Sen puute aiheuttaa kaikille, erityisesti ikääntyville toimintakykyä nopeasti rajoittavia haittoja. On arvioitu, että jo viikon liikkumattomuus johtaa ikääntyneillä lihaskunnon nopeaan heikkenemiseen. Tiedotimme aiemmin, että Auron aloittaa #online-jumpat videoyhteyden avulla, jotta ihmisillä olisi mahdollisuus liikuntaan muuallakin kuin lenkkipoluilla. Kokemukset ovat erinomaisia.

K65-Seniorijumppa

Auron haluaa auttaa vanhempia ihmisiä tässä tilanteessa. Tarjoamme maksutonta K65-seniorijumppaa 8.4. alkaen joka keskiviikko kello 10-10.30. Jokainen vähintään 65 vuotias voi ilmoittautua kaikille sopivaan jumppaan alla olevalla linkillä. Voit ilmoittaa myös omaisesi tai vaikkapa yksinäisen naapurisi jos haluat auttaa kotiin pakotettuja senioreita liikkumaan.

Ilmoittaudu tai ilmoita Seniorijumppaan tästä. Saat sähköpostiisi ja puhelimeesi linkin, jota klikkaamalla 100 ensimmäistä pääsee mukaan. Tunnit ovat jatkossakin maksuttomia.

Pilates-tunnit

Pilates-tunnit jatkuvat ja niitä on viikossa useana päivänä eri kellonaikoihin. Osallistujien palautteet ovat olleet erittäin hyviä ja tekniikka on pelannut. Voit osallistua tunneille älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Ohjaajan selkeiden ohjeiden avulla treenaaminen sujuu vaivattomasti ja turvallisesti vaikka omassa olohuoneessa. Voit jumpata yksin tai yhdessä kaverin tai vaikkapa koko perheen kanssa. Voit varata paikkasi pilatekseen täältä. Tunnin hinta on €10.

Tervetuloa #online-jumppaan

Näin pääset mukaan #online-jumppaan: Siirry #online-jumppa valikoimaan.Valitse valikoimasta haluamasi jumppa ja itsellesi sopiva ajankohta.Saat vahvistuksen ostoksen onnistumisesta sähköpostiisi, jossa on myös koodi tunnille sekä linkki videoyhteyteen.  

P.S. Auronin toimipisteet ovat auki ja panostamme hygieniaan erittäin paljon. Jos et halua tai voi tulla paikan päälle fysioterapiaan, se on mahdollista myös etäpalveluna.

Lisätietoa fysioterapian etävastaanotosta
Lisätietoa #online-jumpista
Näin Auronissa varaudutaan koronavirukseen
Kerro millaisesta #online-jumpasta sinä olisit kiinnostunut