Toimintamme jatkuu mahdollisimman normaalina koronavirustilanne huomioon ottaen. Palvelumme ovat käytössä myös videovastaanoton ja kotikäyntien muodossa.

Auron ostaa Kuopion OMT-Keskuksen

Helsinki 27.4.2018

Suomalainen perheyritys Auron Oy vahvistaa asemiaan fysioterapiamarkkinalla ostamalla Kuopion OMT-Keskuksen

 Suomalainen 50 vuotta vanha fysioterapia-alan perheyritys Auron Oy vahvistaa asemiaan markkinoilla ostamalla Kuopion OMT-Keskus Oy:n. Kaupan myötä Auron konsernin vuosiliikevaihto nousee noin 9 miljoonaan euroon.

Kuopion OMT-Keskus on perinteikäs 20 vuotta toiminut, Kuopion keskustassa toimiva huippuasiantuntijuudesta tunnettu fysioterapiayritys.

Auron Oy on rakentanut ketjumaista toimintaa vuodesta 2009 ja se kasvaa sekä omien toimipisteiden että kumppaneiden kautta. “Olemme innoissamme, että Kuopion OMT-Keskuksesta tulee yhdestoista Auronin oma toimipiste. Kuopio yliopistokaupunkina ja vahvasti kasvavana talousalueena on Auronille merkittävä mahdollisuus” – Auron Oy:n toimitusjohtaja Panu Kuusisto toteaa.

“Jatkamme yritysostoja sekä tulemme kasvattamaan Auron ketjua voimakkaasti myös Auron yrittäjyys – mallin pohjalta. Auronilla on lisäksi laaja, upeaa työtä tekevä partneriverkosto, mikä on tärkeä osa Auronin toimintaa jatkossakin.” Auronin uusi Liiketoimintajohtaja Terhi Okkonen jatkaa.

“On hienoa, että löysimme luonnollisen jatkumon pitkäaikaiselle Auron partneruudelle. Kauppa luo erinomaiset edellytykset liiketoiminnamme kasvulle ja erikoisosaamisen jatkuvale kehittämiselle” toteavat entiset omistajat Olli-Pekka Sinisalo ja Jaakko Marjokorpi.

Sinisalo ja Marjokorpi sekä koko muu henkilökunta palvelevat jatkossakin samoissa tiloissa Kuopion Suokadulla.

Auron konserni on toisen polven suomalainen perheyritys. Sen missio on taistella turhia kipuja ja särkylääkkeitä vastaan. Sen tekemä ihmiskoe osoitti, että fysioterapian keinoin voidaan tehokkaasti vähentää turhien särkylääkkeiden syöntiä. 100 hengen kokeeseen osallistuneista kroonikoista 35% pystyi lopettamaan särkylääkkeiden syönnin kokonaan. Pillereitä vai fysioterapiaa – sinä päätät.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Panu Kuusisto, p. 050-2947, panu.kuusisto@auron.fi

Liiketoimintajohtaja, Terhi Okkonen, p. 050-388 96 00, terhi.okkonen@auron.fi

OMT-fysioterapeutti Olli-Pekka Sinisalo, p. 050-313 2426, olli-pekka.sinisalo@auron.fi

www.auron.fi