Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Auron ja Mehiläinen aloittavat Suomessa ainutlaatuisen strategisen yhteistyön

21.12.2018

Auron on jo pitkään tehnyt työtä suomalaisen hyvinvoinnin ja terveyden puolesta ja nyt alkava yhteistyö Mehiläisen kanssa mahdollistaa täysin uudenlaisen asiakaslähtöisen toimintatavan fysioterapia-alalla. Yhteistyö uudessa, erittäin laajassa, mittakaavassa alkaa 1.1.2019. Tämä lienee suurin koskaan Suomessa tehty yhteistyösopimus kahden terveydenhuollon toimijan välillä. Olemme innoissamme siitä, että pääsemme syventämään, laajentamaan ja parantamaan asiakkaittemme hyvinvointia yhdessä Mehiläisen kanssa.

Samalla tämä on merkittävä askel, jolla pyrimme tukemaan suomalaista yrittäjyyttä fysioterapia-alalla. Siksi toivotamme myös uudet yrittäjät mukaan kehittämään ja kehittymään, jotta voimme tarjota näitä ainutlaatuisia palveluita yhä useammalle suomalaiselle.

Auron on jo pitkään ollut edelläkävijä digitaalisten ratkaisujen hyödyntämisessä paremman asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi.Tämä edelläkävijyys oli myös ratkaiseva tekijä uuden strategisen kumppanuuden syntymisessä Mehiläisen kanssa. Kumppanuuden kautta kuntoutus toteutuu asiakkaan kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Hoitopolku säilyy katkeamattomana järjestelmien yhteensovittamisen ja uusien digitaalisten palveluinnovaatioiden hyödyntämisen kautta.

Asiakkaillemme yhteistyö näyttäytyy sujuvampana palveluna, jolloin asiakas saa tarvitsemaansa fysioterapiapalvelua juuri silloin kun sen oikea aika on. Auronin kattavan fysioterapiayrittäjien verkoston kautta Mehiläinen saa käyttöönsä valtakunnallisesti alan parhaimpiin kuuluvat fysioterapian ammattilaiset – Auron fysioterapeutit.

Auron on suomalainen fysioterapiayrittäjyyden puolesta puhuja, jonka valtakunnalliseen verkostoon kuuluu satoja fysioterapia-alan huippuammattilaisia. Uskomme suomalaisten ansaitsevan parasta mahdollista tukea työ- ja toimintakykynsä turvaamiseksi. Missiomme on auttaa jokaista suomalaista saavuttamaan parhaimman potentiaalinsa ilman turhia särkylääkkeitä.

Lue Mehiläisen lehdistötiedote.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Panu Kuusisto (panu.kuusisto@auron.fi), puh: 050-2947
Lisätiedot fysioterapiayrittäjille liittyen Auron partneruuteen: Paula Koivunen (paula.koivunen@auron.fi) puh: 050-360 4109