Auron yhdistyy Fysiokseen. Auron toimipisteet muuttuvat nimeltään ja ulkoasultaan Fysiokseksi ja varaukset siirtyvät asteittain Fysios.fi sivuille kevääseen 2021 mennessä. Yhdistymisen ansiosta asiakkaille tarjottavat palvelut lisääntyvät.

Auron

Auron Nummela – Fysio-Kalatie

Tuusantie 3
03100 Nummela
Puhelin: 019 321 104 / 040 412 7105
jari@lohfyhoi.fi

Nettiajanvaraus
Avoinna: ti klo 12-19, ke klo 13-18, to klo 8-17 ja pe klo 14-16

Miten meille löytää?

Toimipiste sijaitsee Kiinalaisen ravintolan liikerakennuksen takana, linja-autoasemalta on meille 500 metriä. Löydät meidät kiertämällä rakennuksen kummalta puolelta tahansa. Toimitilat ovat katutasossa ja pyörätuolille on liuska oven edessä. Liiketalon edessä on suuri paikoitusalue, lisäksi liiketilamme edessä löytyy lisää pysäköintitilaa.

Meistä lyhyesti

Fysio-Kalatie on laatusertifioitu Auron ketjun jäsen. Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen. Käytössämme on ainutlaatuinen mittausjärjestelmä, jonka pohjalta kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Tärkein laatumittarimme on asiakkaittemme suosittelu* palveluistamme.

Tarjoamme yksilöllistä fysioterapiapalvelua Nummelan ja ympäristökuntien alueella. Lähtökohtana on korkealaatuinen, viimeisimpään tietoon pohjautuva asiakaslähtöinen kuntoutus.

Voit antaa meille palautetta.

Me olemme olemassa, jotta sinä voisit paremmin.
Tervetuloa!
Auron fysioterapeutti Jari Kalatie

Lisätietoja: www.lohfyhoi.fi

* Suosittelun mittari on ns. Net Promoter Score (NPS).

Lohjan Fysikaalinen-Nummela henkilöstö

Toimipisteen palvelut

  • Fysioterapia
  • OMT-fysioterapia
  • Fysioterapia ennen ja jälkeen leikkauksen
  • Täydellinen kehonkartoitus ja henkilökohtainen hyvinvointiohjelma
  • Akupunktio
  • Manipulaatiohoidot