Selkävoitto – ohjaajakoulutus 2016

Selkävoitto – ohjaajakoulutus 2016

01.11.2013

Ilmoittaudu mukaan helposti sivun lopusta löytyvällä lomakkeella.

Voit myös ilmoittautua tai kysyä lisätietoja puh. 010 2921 214/Katri Masalin.

NÄMÄ KOULUTUKSET VAIN AURON KETJUN PARTNEREILLE

Syyskuu 2016
Aika: la 10.9.2016 klo 9.00 – 17.00
Paikka: Auron OMT Keskus Citycenter, Keskuskatu 6 E, 5. krs, 00100 Helsinki
Hinta: 239 € + alv 24%
Kouluttaja: Kati Jaatinen fysioterapeutti, OMT-erikoistuva

Selkävoittoryhmän ohjaajalta vaaditaan OMT Keskuksen järjestämä Selkävoitto-ohjaajakoulutus sekä fysioterapeutin tutkinto. Koulutus on yhden päivän (8 tuntia) mittainen. Koulutus sisältää teoriaa ja käytännön harjoittelua Selkävoittoryhmässä käytettävistä harjoitteista sekä harjoitteiden ohjauksesta (fasilitointikeinot).

Selkävoitto on kurssimuotoinen pienryhmä, joka on tarkoitettu toistuvista ja kroonisista alaselkäkivuista kärsiville potilaille. Selkävoittoryhmässä käytetyt harjoitteet perustuvat tieteelliseen näyttöön vaikuttavasta harjoittelusta ja ryhmä soveltuu erityisesti sellaisille, joilla on häiriötä keskivartalon tukilihasten toiminnassa ja motorisessa kontrollissa. Pienryhmässä tapahtuva harjoittelu toteutuu kerran viikossa yhteensä kuusi kertaa tunnin kerrallaan. Harjoittelun vaikuttavuus perustuu osittain intensiteettiin eli ryhmäläiset harjoittelevat välipäivät kotona. Selkävoitto soveltuu hyvin kaiken ikäisille ja harjoittelun voi aloittaa heti akuutin kipuvaiheen helpotuttua. Selkävoiton tavoitteena on selän luonnollisen hyvän asennon löytäminen sekä selän hallinnan ja tukilihastoiminnan parantuminen.

Ilmoittaudu koulutukseen

Voit ilmoittautua tähän koulutustapahtumaan täyttämällä tietosi alla oleviin kenttiin.

Suomen johtavana fysioterapian, kuntoutuksen ja hyvinvoinnin asiantuntijana Auron haluaa auttaa sinua voimaan paremmin. Olipa vaivasi pieni tai suuri, kysy meiltä. Vastaamme mielellämme.