Niskalenkki – ohjaajakoulutus 2016

Ilmoittaudu mukaan helposti sivun lopusta löytyvällä lomakkeella.

Voit myös ilmoittautua tai kysyä lisätietoja puh. 010 2921 214/Katri Masalin.

NÄMÄ KOULUTUKSET VAIN AURON KETJUN PARTNEREILLE

Syyskuu 2016
Aika: pe 9.9.2016 klo 9.00 – 17.00
Paikka: Auron OMT Keskus Citycenter, Keskuskatu 6 E, 5. krs, 00100 Helsinki
Hinta: 239 € + alv 24%
Kouluttaja: Kati Jaatinen fysioterapeutti, OMT-erikoistuva

Niskalenkkiryhmän ohjaajalta vaaditaan OMT Keskuksen järjestämä Niskalenkki -ohjaajakoulutus sekä fysioterapeutin tutkinto. Koulutus kestää yhden päivän (8 tuntia). Koulutus sisältää teoriaa ja käytännön harjoittelua Niskalenkkiryhmässä käytettävistä harjoitteista sekä harjoitteiden ohjaamisesta.

Niskalenkki on kurssimuotoinen pienryhmä, joka on tarkoitettu niskahartiaseudun, olkapään ja rintarangan ongelmista kärsiville henkilöille.

Niskalenkkiryhmässä käytetyt harjoitteet perustuvat tieteelliseen näyttöön vaikuttavasta harjoittelusta. Harjoittelun vaikuttavuus perustuu yleiseen vaikuttavuuteen solu- ja kudostasolle sekä vaikuttavien harjoitusmenetelmien käyttöön. Niskalenkin tavoitteena on lisätä osallistujien tietämystä siitä miten ryhdin muuttuminen sekä liikkuvuuden ja lihasvoiman heikentyminen vaikuttaa erilaisten oireiden syntyyn. Ryhmässä ohjataan vähentämään väärää ja liiallista kuormitusta asennon korjaamisella sekä vahvistamaan niskan, hartiaseudun ja ylävartalon asentoa tukevia lihaksia ja lisäämään rintarangan liikkuvuutta yksilöllisesti ja progressiivisesti.

Ilmottaudu koulutukseen

Etunimi*

Sukunimi*

Sähköposti*

Puhelin

Lisätiedot